Tue David Bak, vd för Innovation Skåne.

Innovation Skåne tar ett stort kliv framåt med lanseringen av en ny vision som direkt adresserar de växande samhällsutmaningar som Skåne står inför. Genom strategiska satsningar på innovation inom hälsa, mobilitet och AI ska Innovation Skåne inte bara vara centrum för innovationsledning i regionen, utan också bli en förebild på den nationella och internationella innovationsscenen. Tidligere EFSIL( Foreningen av blivende sivilökonomer i Lund) arrangerer «Morten Gås» på Grand Hotel i Lund 8. november og besökte i den sammenheng universitetsbyen Lund

Med sin långa historia som en pionjär inom innovation, hem till världsledande företag och teknologier, har Skåne tagit plats på den globala kartan. Denna framgång inspirerar Innovation Skåne till att ha en tydlig målsättning: att vara den självklara partnern för innovation i regionen, som genom samarbete skapar innovation i världsklass inom offentliga verksamheter och når djärva mål.

– Om man kan uppfinna Bluetooth och ultraljud i Skåne, så kan man också utveckla framtidens sjukhus och mobilitet här. Efter att ha varit vd för Innovation Skåne i tre månader har det blivit allt tydligare för mig vad som saknas för att dessa lösningar ska blomstra i södra Sverige – och vad som behöver förändras, säger Tue David Bak, vd för Innovation Skåne.

Et unikt oppdrag – å møte Region Skånes utfordringer med innovasjon

Innovasjon Skåne har et unikt oppdrag: å møte Region Skånes utfordringer gjennom innovasjon. En katalysator for innovasjon som skaper konkrete resultater og forbedrer livskvaliteten og helsen til regionens innbyggere. Den nye visjonen er klar: Vi muliggjør fremtidstro og livskvalitet i Skåne – gjennom innovasjon.

Ved å tilby kunnskap og støtte for å lede innovasjonsprosesser, finne og utvikle riktige partnere og samarbeid og bytte opp ressurser, er målet økt tilgjengelighet, kvalitet, effektivitet og bærekraft i Region Skåne. Innovasjon Skåne har som mål å vise med innovasjonsprosjekter at vi kan oppnå en årlig effektivisering på to prosent i Region Skåne gjennom innovasjon.

Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere skal vi presse frem nye systemer, arbeidsmetoder, prosesser, tjenester og produkter som gir konkrete resultater som implementeres og utgjør en forskjell i hverdagen. Når vi lykkes med dette, opprettholder Region Skåne ikke bare sin evne til å bedre liv og helse til flere – men styrker den.

Skåne har helsevesen og kollektivtransport i absolutt toppklasse, konstaterer Tue David Bak. Men innbyggernes forventninger – som å kunne vindsurfe i en alder av 70 år og ha grønne offentlige transportløsninger like tilgjengelige som pizzalevering – utfordrer systemene. For å møte disse forventningene må vi tenke nytt og handle raskt.

Innovasjon Skåne omstrukturerer og gjør en offensiv satsing for Region Skånes fremtid. Med modig innsats og innovative prosjekter utfordrer vi oss selv til å sikre at Skåne forblir en ledende innovasjonsregion, der innbyggernes livskvalitet står i sentrum.

– Vi er klare til å ta utfordringer og muligheter, avslutter Tue David Bak. Vi gleder oss til å komme i gang – fremtiden er her og vi må handle nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*