Ole Gunnar Solskjær blir trolig ikke landslagssjef(Foto:John Walters, PA Photos.)

Danmark er på jakt etter en permanent erstatter for landslagssjefen Kasper Hjulmand, og de skal ha tatt kontakt med Solskjær. Nordmannen skal imidlertid ha takket nei til å innlede samtaler med det danske fotballforbundet om å bli landslagssjef, melder danske Tipsbladet.

Ifølge den danske avisen skal årsaken til det være at Solskjær er i forhandlinger om en trenerjobb i en storklubb. Dermed er det lite trolig at nordmannen er aktuell som landslagssjef for det norske laget etter Solbakken.

Befinner seg i USA

Det kommer ikke fram hvilken klubb det skal være snakk om. Etter det Nettavisen forstår skal Solskjær være på reise til USA i disse dager og skal ha planlagt å returnere til Europa i løpet av helgen. 51-åringen Ole Gunnar Solskjær har stått uten trenerjobb siden han fikk sparken i Manchester United i 2021.

Siden 1933 har Jørgen Juve tronet alene som mannen med flest landslagsmål for Norge. Torsdag fikk han selskap av Erling Braut Haaland i en time, før Haaland tok rekorden alene. Jörgen Juve er stedt til hvile på Vestre Gravlund i Oslo, mens Haaland fosser frem med Manchester City og på det norske landslaget. Norge leder nå sin gruppe i sluttspillet til VM etter seier 3-0 over Slovenia på Ullevål denne uken. Söndag er det ny landskamp mot Österrike i Wien.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*