I et intervju med TV 2 letter Brenna nå på sløret om programkomiteens forslag til skatteløfte for neste stortingsperiode. 

Det skjer etter at Aftenposten mandag kveld publiserte en artikkel om det avisen kalte Arbeiderpartiets «hemmelige skatteplan». 

– Folk og bedrifter i Norge skal vite at det ikke kommer noen overraskelser i det samlede skatte- og avgiftsnivået dersom vi vinner valget neste år. Vi er opptatt av å føre en forutsigbar skatte- og avgiftspolitikk både for folk og for bedriftene og arbeidsplassene, sier Tonje Brenna til TV 2. 

Brenna kaller det et stort og viktig løfte – som medlemmene i programkomiteen er helt enige om. Tonje Brenna er her fotografert av Arbeiderpartiets fotograf Winter.Arbeiderpartiet vil låse skattenivået før valget – denne gangen også for næringslivet, ifölge .

Det går frem av et utkast til skattepolitikken Ap vil gå til valg på, og som Aftenposten har fått tilgang til. Utkastet er datert 15. august og er ikke endelig. Programkomiteen skal møtes igjen 5. september og har som ambisjon å lande innholdet da.

Det endelige programmet vedtas av Aps landsmøte neste vår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*