Tata Consultancy Services sitt Generative AI Enterprise Adoption-tilbud skal hjelpe kunder med å dra nytte av kraften i generativ KI (kunstig intelligens) for vekst og transformasjon.

Tata Consultancy Services (TCS) har utvidet partnerskapet med Microsoft og annonserer planer om å betydelig skalere ekspertisen innen Azure OpenAI. Selskapet lanserer sitt nye Generative AI Enterprise Adoption-tilbud på Microsoft Cloud, for å hjelpe kunder med å komme raskt i gang med sin KI-reise for å drive vekst og transformasjon.

TCS har over 50 000 ansatte som er trent i KI. Og med en dedikert Microsoft Business Unit (MBU), hjelper selskapet kunder med å dra nytte av KI gjennom dataanalyse og KI-tjenester på Microsoft Cloud. TCS er medlem av Microsoft sitt AI Council, og har Microsoft-spesialiseringer innen KI, maskinlæring og analyse på Azure. Nå planlegger de å lære opp og sertifisere 25 000 medarbeidere på Azure OpenAI, slik at de kan bistå kunder med å akselerere bruken av denne kraftfulle nye teknologien.

TCS lanserer også sitt Generative AI Enterprise Adoption-tilbud, som tar i bruk et transformasjonsrammeverk som kombinerer sektorkompetanse- og kunnskap med Azure OpenAI-ekspertise. Gjennom dette skal TCS bistå kunder med å lansere nye forretningsmodeller, forbedre kundeopplevelse, øke inntekt og forbedre produktivitet. Ved hjelp av dette rammeverket vil TCS og kundeteam sammen komme opp med KI-baserte løsninger for kritiske forretningsproblemer, utvikle «proof of concept» på Azure OpenAI, lage veikart for løsningene, hente inn tilbakemeldinger fra interessenter, videreutvikle modellene, bygge tilstrekkelig sterke rekkverk og lansere løsningene.

I tillegg til å hjelpe kunder med å ta i bruk generativ KI ved hjelp av Azure OpenAI, jobber også TCS med å utvikle sin egen pakke med produkter og plattformer for å dra nytte av den nye teknologien.

‒ Generativ KI revolusjonerer hvordan bedrifter kan øke inntektene, skape nye innovasjoner og bli mer produktive. Dette har potensial til å gjøre alt raskere, bedre og mer kostnadseffektivt, sier Siva Ganesan, leder for Microsoft Business Unit i TCS. Med TCS sin Generative AI Enterprise Adoption kan våre felles kunder skape nye vekstmuligheter og begi seg ut på en spennende innovasjonsreise, veiledet av vår KI-ekspertise og dybdeforståelse av Microsoft Cloud, fortsetter Ganesan.

‒ TCS sin Azure-baserte Generative AI Enterprise Adoption, gir kundene informasjonen og ressursene de trenger for å dra nytte av kraften i KI for å akselerere innovasjon og forretningsvekst, sier Kelly Rogan, CVP, Global System Integrators and Advisory Partners, Microsoft.

Med over 50 000 Microsoft-sertifiserte medarbeidere har TCS sin Microsoft Business Unit (TCS MBU) fullført mer enn 1000 vellykkede Azure-prosjekter for hundrevis av globale kunder, noe som gjør dem til en av de mest anerkjente partnerne i økosystemet til Microsoft.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*