Fotball er den beste underholdningen live og på TV( Foto: Pixabay)

Fotball er mest sett !
Hver eneste vår sitter de fleste fotballgærne nordmenn foran skjermen for å følge med på Eliteserien. Mange er også investert i å sette av tid til å få med seg Premier League og andre kjente europeiske fotballturneringer. Det er nemlig slik at fotball er den mest sette sporten på norske skjermer, og det er jo ikke uten grunn at de fleste nordmenn blir plassert på et lokalt fotballag fra de er små for å få grunnleggende kunnskap om den populære sporten.

Eliteserien tar sted hvert år fra april til november, og er et høydepunkt for fotballentusiaster. I år vil det også være en stor oppmuntring da man kan fylle arenaene igjen med god samvittighet. Derimot er det ikke alltid at man har mulighet til å dra langveis for å få med seg en særdeles viktig kamp. Da er det godt å vite at man kan følge med hjemmefra, samtidig som man tipper eller spiller på live odds.

Tidligere måtte fotballentusiaster nøye seg med tipping på forhånd, og da ble det selvsagt ofte de man heiet på man skrev opp som vinnere. Med live odds har du derimot større sjanser for å lese spillet og analysere hvilket lag og hvilke spillere som tar seg best ut i øyeblikket. Siden du da har større sjanse til å kunne vinne, har dette økt i popularitet de siste årene.

Analyser er viktig

Selv om du kan tippe live og bruke live odds mens kampen foregår, er det selvsagt viktig å ha litt fakta på bordet før du setter i gang. Mange spår nemlig at Bodø/Glimt vil vinne Eliteserien i 2022 også, etter å allerede ha vært vinnere de to siste årene. Derimot lå ikke Molde langt bak Bodø/Glimt i fjor, og de kommer kanskje inn med brutale vinnerinstinkt i år.

Med andre ord er det godt å følge med på sportsnyheter og sjekke statistikk mens Eliteserien pågår. Det vil kanskje ikke lønne seg å satse alt på et lag som er i ferd med å rykke ned mens det spiller mot et av topplagene. Derimot gir live odds deg muligheten til å både ha gode bakgrunnsfakta sjekket av, i tillegg til at du analyserer spillet mens det foregår.

Ha det moro med venner

Noe av det beste med sport er samholdet alle sportsentusiaster har. Enten du og kompisgjengen heier på samme lag eller favoriserer rivaler, vil dere kunne finne gløden sammen foran skjermen. Ved å samle hele gjengen til fotballkamp på skjermen med noe godt på siden, vil dere kunne holde god stemning og skape flotte minner sammen. Husk at det ikke handler om å vinne, det handler om å delta og være sammen. Selvsagt ønsker du nok å vinne dersom du satser penger og tipper under kampen, men husk at det viktigste er å ha det gøy.

Følg Eliteserien med live odds

Hvordan velger du det beste spillselskapet i Norden ut fra konkurransehensyn?
Som spiller må du tenke på hva som er viktigst for deg når du spiller fotball. Mange liker for eksempel å kunne se kamper via live-streaming og ha tilgang til siste statistikk. Betaler du for dyre sportskanaler og har andre sider hvor du sjekker statistikk, er dette kanskje ikke en avgjørende faktor i ditt tilfelle. Det samme kan sies om designet. Det er et spørsmål om ren smak og hva som ser bra ut for noen spillere, risikerer å bli sterkt mislikt av andre. Noen få ting er imidlertid avgjørende for i utgangspunktet alle som ønsker å satse på fotball:

Sikkerhet – Spillselskapet må ha lisens for sin drift. Blant annet skal all sensitiv informasjon være kryptert og sikker. I Sverige utsteder den svenske spelinspektionen en svensk spillelisens og sørger for at selskapene tar vare på seg selv.
Enkel registrering – En av de store trendene i bransjen er å gjøre det enklere for nye aktører. I dag kan du finne bettingselskaper hvor det kun tar noen få minutter å komme i gang med betting. Ofte tilbys det også en velkomstbonus for odds.
Gode ​​betalingsmåter – Hvem vil ikke ha raske innskudd og uttak? Få ting er så frustrerende som å måtte vente unødvendig. Hos de beste spillselskapene har du pengene på konto innen få minutter etter uttak.
God fotballodds – Spillselskaper er vanligvis gode på forskjellige ting. En kan ha litt skarpere odds på tennis, mens en annen er litt bedre på basketball. Det du ser etter for fotballtipping er et bettingselskap som tilbyr hete odds på nettopp fotball. Hver liten prosentandel for forskjell, spesielt i det lange løp.
Fremfor alt må du aldri gå på akkord med sikkerheten. Utvalget av spillselskaper er så stort at det ikke er noen grunn til å velge en useriøs aktør. Et tips er å bruke tid på sammenligninger og gjerne lese anmeldelser av spillselskapene du er mest interessert i. Da vil du se om de tilbyr god fotballtipping og om de også har de andre spilleformene du har lyst på.

Hva er mest populært
Store ligaer som Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 får mye oppmerksomhet og det er ikke så rart. Det er de store pengene og de store stjernene. Blant svenske spillere har Allsvenskan og Superettan en opplagt rolle, ikke minst når det er lokal interesse. Uansett er det enklest å velge en eller noen få ligaer og lære mer om dem. Når du kjenner laget og jevnlig følger ligaen, blir det så mye lettere å finne odds som er verdt å satse på.

Ellers er det verdt å nevne Champions League, som er en turnering for klubblag. Kun de beste lagene i de individuelle ligaene kvalifiserer seg til turneringen og ikke sjelden er det store lag som Barcelona, ​​Real Madrid og Paris Saint-Germain som går langt. EM og fotball-VM er enorme sportsbegivenheter, men de spilles sjelden og blir mer enn et fint ekstra krydder hvert fjerde år for alle som driver med fotballtipping. Men ikke glem at du kan spille i kvalifiseringer og landskamper. De går på mesteparten av tiden og er perfekte for å få litt variasjon fra seriespillet.

Da gjenstår det bare å finne frem heiaropet og gjøre dere klar for den norske Eliteserien!

I Sverige kan man også spille om penger under matcher. Som vi vet er det forbudt å annonsere for pengespill i Norge, men dette er en artikkel om konkurransen om pengespill på fotballbanen i de to landene.

Hvis du spiller på live odds hos https://betinia.com/no/ vil du nemlig kunne legge inn innsats under selve kampen. Dette er en underholdende aktivitet sammen med kompisgjengen, som garantert fyrer opp stemningen foran skjermen.

Da gjenstår det bare å finne frem heiaropet og gjøre dere klar for Eliteserien!

Fotballspiller med Manchester City-strømper fotografert av Pixabay.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*