CEO Henrik Stjärnström i Kindered Group(Foto: Unibet)

Kindred Groups mest kjente varemerke, Unibet, avgjorde et historisk veddemål i USA etter Houston Astros’ World seriesseier. Jim McIngvale, en amerikansk gründer, satset USD 1,05 millioner på at Astros skulle vinne, noe som resulterte i en utbetaling på USD 6,3 millioner, skriver Nordens Nyheter.

Kindred Group plc (Kindred), med sitt multi-produkt merkevare Unibet, har avgjort det største veddemålet i gruppens historie etter at Houston Astros vant World Series mot Philadelphia Phillies 5. november. Den historiske innsatsen på USD 1,05 millioner ble plassert av Jim McIngvale, også kjent som Mattress Mack, i juli for at Houston Astros skulle vinne World Series til odds 6,00 (+500).

-Vi er glade over å gratulere Jim McIngvale med hans vellykkede spill på Houston Astros. Som en av de største online betting-operatørene globalt tar vi av og til på disse større veddemålene, og sett på som en del av vår samlede sportsbook-virksomhet, er det en liten eksponering, sier Henrik Tjärnström, administrerende direktør i Kindred Group.

Andre store innsats

Dette er Jim McIngvales andre store innsats hos Unibet, etter det mislykkede veddemålet på 1,5 millioner USD i 2019 på Houston Astros for å vinne World Series. Den avgjorte utbetalingen på USD 6,3 millioner vil bli vist som en del av Kindreds finanstall i Nord-Amerika i rapporteringen for fjerde kvartal, sier Maria Angell Dupont, ekstern kommunikasjonssjef, Kindred Group

Om Kindred Group

Kindred Group er en av verdens ledende online gamblingoperatører med virksomhet over hele Europa, Nord-Amerika og Australia, og tilbyr over 30 millioner kunder fordelt på 9 merkevarer en god form for underholdning i et trygt, rettferdig og bærekraftig miljø. Selskapet, som sysselsetter mer enn 2000 personer, er notert på Nasdaq Stockholm Large Cap og er medlem av European Gaming and Betting Association (EGBA) og grunnleggende medlem av IBIA, International Betting Integrity Association. Kindred Group er revidert og sertifisert av eCOGRA for samsvar med 2014 EU-anbefaling om forbrukerbeskyttelse og ansvarlig gambling (2014/478/EU). Les mer på www.kindredgroup.com.

Press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Linda Lyth, Investor Relations Manager
ir@kindredgroup.com

Denne informasjonen ble brakt til deg av Cision http://news.cision.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*