Marius Tandberg har fotografert Geiranger for Unsplash.

Når det kommer til fritidsaktiviteter, er det noen aktiviteter som er mer typisk for Norden og ikke minst Norge, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på tre av de aller mest populære aktivitetene. Vi håper at du kan finne litt inspirasjon her, sånn at du kan bli enda bedre kjent med den nordiske kulturen, og ikke minst kose deg skikkelig underveis.  

Kan være forbudt i Norge

Det å spille spill er noe som er svært populært i Norden og er ikke minst en helt essensiell del av den norske hyttekulturen. Her er både brettspill og kortspill veldig populære, men dette er ikke de eneste spillene som er populære i Norden i dag. Med den store digitale bølgen som kom, ble det mer og mer populært å også spille på nett, og her er sider som for eksempel bet365 bonus populære. Uansett om man liker å spille på den tradisjonelle måten eller på nettet, er det mange spill å velge mellom.  

Spill kan enten være en hyggelig sosial aktivitet man gjør sammen, eller noe man kan kose seg med for å koble av etter en lang dag, så uansett hva du er i humør til kan dette være et fint alternativ. 

Friluftsliv  er på topp

“Ut på tur, aldri sur” er en setning du sikkert har hørt igjen og igjen, og dette er det god grunn til. Friluftsliv er nemlig en av de tingene som virkelig er populært i Norden og ikke minst i Norge, og dette kan man se på både hvordan folk går kledd og hva de liker å drive med når de har fri. Her er både det å gå tur, gå på ski, dra på hytta og i bunn og grunn alt som involverer å være ute i naturen, noe som kan defineres som friluftsliv. 

Oppussing  er populært

Dette høres kanskje litt rart ut når vi snakker om fritidsaktiviteter, men faktisk ligger Norge i toppen av listene over landene der det blir brukt aller mest penger på oppussing, så det fortjener en plass på denne listen. Hjem og interiør er nemlig en interesse som på mange måter kan defineres som en fritidsinteresse for mange, og det å holde på med prosjekter som dette er noe som kan gi like stor glede som en hvilken som helst annen aktivitet. Litt utradisjonelt kanskje, men akkurat like sant likevel. Hvilket rom skulle du ønske at du kunne pusse opp hvis du skulle velge?  Velkommen til Norge denne sommeren!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*