Danmarks målvakt i fotball-VM,, Kaspar Schmeichel, skal forsvare Nordens farger(Foto: Pixabay)

Nå braker det løs med det mye omtalte fotball VM i Qatar. FIFA hadde kanskje ikke sett for seg hvor mye bråk som skulle bli satt i gang frem til første avspark. Ikke bare har de fått underskriftskampanje etter underskriftskampanje kastet etter seg som følge av dårlige tilstander under oppbyggingen av fotball VM, men nå må de også varme opp fotballentusiaster som nå har mer fokus på Cristiano Ronaldo enn noen gang før. Og selvsagt gjenstår det også å se hvordan spådommene ligger an for live betting hos https://campobet.com/no/sport/live før begivenheten starter.

FIFA har mye å forklare

Selv om det sies at all presse er god presse, er dette absolutt ikke tilfellet for FIFA like før fotball VM skal starte. Med grusomme arbeidsforhold og dødsfall har VM i fotball fått mye negativ medieoppmerksomhet. Alle milliardene FIFA håver inn på årets fotballseanse har dessverre kommet med en høy uetisk prislapp og blod på hendene.

Med menneskerettighetsaktivister og organisasjoner som prøver å få et utsagn fra FIFA og en rettferdig sum til familier som har mistet sine kjære under byggingen av VM landsbyen, prøver FIFA nå å børste mye under teppet. De vet nemlig at hele verden og fotballfans venter spent på første avspark. Og selvsagt vet de også at FIFA og fotball VM ikke kommer til å bli kansellert, da TV-stasjoner trenger å sende begivenheten for å tjene penger. NRK prøver å rettferdighetgjøre sendingen av fotball VM, noe som har fått mange til å reagere.

Mye uheldig oppspinn

Men i tillegg til all den negative kritikken, er det derimot ikke den eneste utskeielsen FIFA nå prøver å rette opp i. Selv om alle kanskje burde snakke om forventningene og magien med turneringen, florerer nå en video av Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes på nettet. Den høyt profilierte fotballstjernen Ronaldo har nemlig nylig åpnet seg opp i et eksklusivt intervju med Piers Morgan. I stedet for å vise frem hvordan det portugisiske landslaget forbereder seg til fotball VM, er det nå en video mellom de to spillerne som har fått nettet til å koke.

Cristiano Ronaldo har nemlig fortalt akkurat hva han mener om alt fra Manchester United til karrieren sin under det eksklusive intervjuet, noe som absolutt ikke har falt i god smak hos mange. Uansett hvor mange som mener karrieren hans er på vei nedover er han fortsatt en av de beste fotballspillerne i verden, og i både 2016 og 2017 ble han kåret til årets fotballspiller av FIFA.

Forventninger til fotball VM

Selv om hverken Cristiano Ronaldo eller Portugals landslag ligger i toppsiktet under årets fotball VM, står det sterk respekt over at Ronaldo tør å si fra på den måten han har gjort i det eksklusive intervjuet. Portugal har tidligere vært sterke spillere under VM, men i år spår fotballeksperter at England, Frankrike og Brasil kommer til å være favoritter i Qatar. Det er nå enklere enn noen gang å følge fotball VM direkte fra telefonen eller nettbrettet ditt uansett hvor du måtte befinne deg. Nå har også nettcasino åpnet opp muligheten for live betting, og live betting er en ypperlig mulighet til å tippe i sanntid mens de anspente kampene utfolder seg.

Med live betting kan du tippe på hvem som vinner en kamp, hvor mange straffespark som blir utdelt, hvilken spiller som blir toppscorer og mye, mye mer. Husk at selv om spådommer settes før VM starter, vil disse spådommene endres etterhvert som begivenheten tar sted. Nettopp derfor kan live betting være en flott sjanse for å bruke egen dømmekraft underveis. Til syvende og sist mangler kanskje Qatar positive pressemeldinger og FIFA har en del å forklare, kan fotballfans likevel belage seg på et forrykende show i Qatar, som kan oppleves direkte fra telefonen.

Jesper Smeikel reddet Danmark mot Tunisien i VM(Foto: SVT)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*