CEO Fredrik Ulvenholm i finansselskapet Vilja(Foto: Vilja)

En nesten perfekt storm av dårlige nyheter har truffet oss den siste tiden. Det skaper utfordrende farvann for innovasjon og store investeringer. Men hva skjer når skyene letter? Allerede nå varsles det om en ny bølge av finansteknologi.

14. mars gikk Dagens Næringslivs sjette heldagskonferanse om finansteknologi av stabelen. Der svarte man på spørsmål om hva som rører seg i markedet fremover. Hvordan ser trendene ut til å utvikle seg? Hvordan sikres kapital og rom til de gode ideene? Hvordan kan finansteknologi være med å sikre en bærekraftig fremtid og skape positive ringvirkninger?

  1. februar lanserte det svenske kredittinstituttet Lantmännen Finans AB Vilja Deposit.

For å kunne tilby førsteklasses produkter identifiserte Lantmännen Finans AB behovet for å erstatte sin eldre bankplattform med en moderne og etablert plattform som støtter innskuddsprodukttilbudet. Hovedkravene til den nye løsningen var å støtte kundereiser, automatisering og en kort implementeringsperiode. I tillegg er compliance instrumentell, og plattformen må kontinuerlig oppdateres i henhold til nye sikkerhetsstandarder og lovverk.

– «Vi ønsker å tilby våre kunder overlegne produkter og en jevn brukeropplevelse, og derfor trenger vi en plattform som gjør oss i stand til kontinuerlig å forbedre tilbudene våre til markedet. Lantmännen Finans AB og Vilja har jobbet tett og klart å levere prosjektet i tide. Vi ser frem til å utdype partnerskapet vårt fremover, sier Jonas Elfridsson, administrerende direktør i Lantmännen Finans.

– Å støtte veksten til en viktig finansiell aktør i Sverige er inspirerende og vi er stolte av å realisere lanseringen av deres innskuddsløsninger på Vilja Platform. Vårt strategiske samarbeid med Lantmännen Finans AB manifesterer at Vilja Deposit er standard skyløsning for innskudd i Sverige, sier Fredrik Ulvenholm, administrerende direktør i Vilja.

Lantmännen er et landbrukskooperativ og Nord-Europas ledende innen landbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.

Lantmännen Finans AB er det lisensierte finansselskapet til Lantmännen Group. Vår hovedvirksomhet består av finansiering av landbruks- og anleggsmaskiner, Agrolkortet og pantevirksomhet.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Fredrik Ulvenholm, administrerende direktør i Vilja, fredrik.ulvenholm@viljasolutions.com

Jonas Elfridsson, administrerende direktør i Lantmännen Finans, jonas.elfridsson@lantmannen.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*