Fotograf: Synne Bryhn/Scandic Norge
Fra venstre: Ansvarlig for kundeservice i Scandic Norge, Robert Amundsen, teamleder Fredrik Kristiansen og kundebehandlerne Sandra Vestlund, Oliver Alphonse og Afrah Al Saidi. Foto: Synne Bryhn/Scandic Norge

OSLO, MAI , 2022– Teleperformance er en ledende, global leverandør av digitale, integrerte forretningstjenester med ekspertise innen kundeinteraksjoner. Dette er tredje året på rad selskapets partner, Scandic Hotels Norge, vinner Kundeserviceprisen i hotellkategorien. Kundeserviceprisen er Norges største kundeserviceundersøkelse, og vinnerne ble offentliggjort under en høytidelig markering i Oslo, 28. april 2022.

Det er SeeYou, Confex, Kundeservicenytt og Omnicus som samarbeider om prisen. Til grunn for kåringen ligger en evalueringsprosess på fire måneder, der samtlige kundesenter som deltar går gjennom 25 vurderinger. Kundesentrene blir kontaktet av «Mystery shoppers», og blir bedømt ut ifra svar- og ventetid, mottak og velkomst, kundebehandlerens innsats, totalinntrykk og kundeopplevelsen.

– Det er en stor ære å motta denne prisen for tredje året på rad, spesielt etter det som har vært et utfordrende år for bransjen. Dette er en anerkjennelse av innsatsen og engasjementet både Scandic og Teleperformance legger til grunn for å yte den beste kundeservicen. Vi ønsker å takke Teleperformance for samarbeidet, støtten og engasjementet for å levere de beste kundeopplevelsene, sier Robert Amundsen, Customer Relations Manager i Scandic Hotels Norge.

– Det er veldig gledelig å se at partneren vår får denne anerkjennelsen for tredje året på rad. Gratulerer til Fredrik Kristiansen og hans team i Teleperformance Norge for deres arbeid med å yte utmerket service i møte med kundene. Uavhengige priser som Kundeserviceprisen er en bekreftelse på vårt kontinuerlige arbeid med å yte god service og skape gode kundeopplevelser, sier Erika Rönnquist Hoh, CEO i Teleperformance Nordic.

– Det har vært en utfordrende tid for reiselivsnæringen, og nettopp derfor er det ekstra gledelig å få en slik anerkjennelse for det harde arbeidet som er lagt ned. Samarbeidet vårt er basert på tett dialog, og dette gjør det igjen mulig å være smidige og effektive i måten vi jobber på. Takk til det flotte teamet vårt i Norge for innsatsen, mange av dere har vært med helt siden starten av reisen vår med Scandic. Det er takket være dere at vi har vunnet denne prisen tre år på rad, sier kontaktsentersjef Kristian Fahrman Ring i Teleperformance Nordic.

Ramona Janson
Marketing & Communications, Nordic Region
+46 8 610 22 00
ramona.janson@teleperformance.com

Om Teleperformance-konsernet

Teleperformance (TEP – ISIN: FR0000051807 – Reuters: TEPRF.PA – Bloomberg: TEP FP, et ledende globalt konsern innen digitalt integrerte forretningstjenester, fungerer som en strategisk partner for verdens største selskaper i mange bransjer. Teleperformance tilbyr en ‘One Office’ støtteservicemodell som kombinerer tre omfattende løsningsfamilier av høy verdi: kundeopplevelsesstyring, back-office-tjenester og kunnskapstjenester for forretningsprosesser. Disse komplette, digitale løsningene garanterer vellykket kundeinteraksjon og optimaliserte forretningsprosesser, som er forankret i en unik og omfattende metode preget av avansert teknikk og tillitvekkende personlig kontakt. Konsernets 420 000 ansatte, basert i 88 land, støtter hvert år milliarder av kontakter på over 265 språk og 170 markeder, med en felles forpliktelse til perfeksjon innen rammen av prosessen: «Enklere, raskere, tryggere». Oppgaven støttes av pålitelige, fleksible, intelligente teknologiske løsninger og overholdelse av bransjens høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder, basert på stor kompetanse innen selskapers samfunnsansvar. I 2021 hadde Teleperformance en konsolidert omsetning på 7 115 millioner euro (8,4 milliarder USD, basert på vekselkursen EUR 1 = USD 1,18) og en nettofortjeneste på 557 millioner euro.

Teleperformance-aksjen handles på Euronext Paris, Avd. A, og er berettiget til tjenesten utsatt betaling. Aksjen er inkludert i følgende indekser: CAC 40, CAC Support Services, STOXX 600, S&P Europe 350 og MSCI Global Standard. På området for selskapers samfunnsansvar inngår Teleperformance-aksjen fra 2015 i Euronext Vigeo Eurozone 120-indeksen, fra 2018 i FTSE4 Good-indeksen og nå også i Ethibel Sustainability Excellence Europe-indeksen (bekreftet i 2019).

Få mer informasjon: www.teleperformance.com. Følg oss på Twitter: @teleperformance


Informasjonen er sendt gjennom Cision http://news.cision.com/no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*