Styreleder og CEO Veli-Matti Reinikkala har snudd Cramo, som er Europas nest største utleier av kraner( Foto: Mynewsdesk)

Cramo feirer rekord i antall utleide maskiner. Selskapet har vært gjennom en snuoperasjon med mange endringer det siste året, og nå begynner resultatene å vise seg. En meget fornøyd direktør Bjørn Melheim konstaterer at selskapet har en jevn tilstrømming av nye kunder, og at det signeres flere avtaler enn tidligere. Cramos resultater viser at det er økonomisk vekst i Norge og at stagnasjonen i boligbygging trolig er av midlertidig karakter, skriver Nordic News.

– Jeg er stolt av at Cramo er representert på de fleste store prosjekter i Norge. Med veksten trenger vi stadig flere medarbeidere, og det er gøy at søkermassen på nye stillinger viser at Cramo er en attraktiv arbeidsplass. Dette får vi også bevist gjennom resultatene i Great Place to Work-undersøkelsen som nylig er gjennomført, sier Melheim.

-Fredag 24. november nådde vi en svært viktig milepæl ved at vi satte ny rekord i antall totalt utleide maskiner, og det må feires, sier MelheimAlle avdelinger har derfor fått tilsendt kake for å markere dette – og på bildet ser vi noen av de glade ansatte på avdeling Alnabru i Oslo, avslutter han.Basert på valgkomiteens undersøkelse, drøftelser med styrets leder og konsernsjef, rapporter om uavhengig rekrutteringskonsulereslått la som styreformann.

Kommer fra ABB

Veli-Matti Reinikkala (født 1957) har hatt flere ledende stillinger i ABB, blant annet president i Region Europe i 2015 og medlem av konsernledelsen 2006-2015, leder av prosessautomatiseringsavdeling 2006-2014, forretningsområdesansvarlig for ABB-prosessen Automatisering i 2005 og Automation Technologies Divisjonsleder i Kina 2003-2004. Reinikkala er for tiden medlem av styret i UPM-Kymmene Corporation (siden 2007) og Fortum Corporation (siden 2016). Han har en Executive Master of Business Administration fra Helsinki School of Economics. Cramo er idag Europas nest største utleier av kraner og maskiner, skriver Nordens Nyheter. Zres Capital er idag største enkelteier i selskapet som er notert på den nordiske børsen i Helsingfors(Nasdaq Helsinki)-

Selger russisk selskap

Ramirent og Cramo undersøker strategiske alternativer for deres likeverdige joint ventureselskap Fortrent som kan bety et salg av joint venture-selskapet. Fortrent er et ledende selskap innen utleie av utstyr på russiske og ukrainske markeder. Fortrent ble dannet i mars 2013 mellom Ramirent og Cramo. Fortrent hadde et årlig nettoomsalg på 29,2 millioner euro med en EBITA på 3,2 millioner euro i 2016. Som den strategiske gjennomgangen er i sine tidlige stadier, kan det ikke framlegges ytterligere detaljer på dette stadiet., sier konserndirektør Pierre Brorsson, konserndirektør og økonomidirektør, Ramirent Plc og økonomidirektør
Aku Rumpunen, økonomidirektør, i Cramo Plc til Nordens Nyheter.

Cramo i Norge feirer rekord i antall utleide kraner og maskiner. Ansatte på Alnabru feirer med bløtkake( Foto: Mynesdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*