Viggo Becker Ståhl tok over 1. august(Foto: Pangea)

Pangea utvider konsernet og etablerer Pangea Debt Advisory AB i Stockholm. Profilen Viggo Bekker Ståhl er rekruttert fra CBRE som Managing Director & Partner. Han begynte i stillingen 1. august.

– Etter en vellykket start i Norge er vi glade for å ønske Viggo velkommen til vårt team i Stockholm og å etablere Debt Advisory i Sverige for å dekke svenske og andre nordiske mandater. Våre kunder både i Norden og internasjonalt har etterspurt gjeldsrådgivning fra Pangea, spesielt i forbindelse med transaksjoner. Dette er en naturlig utvidelse for oss, sier Joakim Arvius, CEO Sweden & Partner i Pangea Property Partners.

Sterk merittliste
Bekker Ståhl kommer fra stillingen som Head of Nordics – Debt & Structured Finance i CBRE. Han har nærmere 15 års erfaring fra næringseiendom og bank- og finansrett. Han har jobbet 6 år i Aareal Bank i både Stockholm og Wiesbaden hvor han var ansvarlig for originering og strukturering av eiendomstransaksjoner i Norden, og 8 år hos de nordiske advokatfirmaene Hannes Snellmann og Vinge i både Sverige og Finland.

– Pangea er et av de sterkeste merkevarene innen nordisk næringseiendom og har vært rangert som nummer én i Sverige av Datscha en god stund. Jeg ser virkelig frem til å bli med i dette svært suksessrike teamet og utvikle Pangeas gjeldsrådgivningstjenester i Norden, sier Viggo Bekker Ståhl, administrerende direktør og partner, Pangea Debt Advisory AB.

Pangea Debt Advisory er en helt uavhengig gjeldsrådgiver uten egen balanse, i tillegg til å være helt produktnøytral. Hovedmålgruppen er både nye og eksisterende kunder i eiendomssektoren, samt nye kunder i andre sektorer.

Pangea fortsetter å vokse
Pangea Debt Advisory AS ble etablert i Norge i august i fjor og består av tre teammedlemmer med base i Oslo. Det norske og svenske teamet vil jobbe tett på tvers av landegrensene og vil begge være en integrert del av Pangea Property Partners. Pangea Debt Advisory AB vil se etter å rekruttere en analytiker/medarbeider denne høsten, for å få det totale PDA-teamet til å telle minst 5 teammedlemmer.

Med Viggo ombord, teller Pangea Group totalt 50 ansatte, inkludert ytterligere fire ansatte som slutter seg til Property Partners jobber innen økonomi, Finans Bygg, eiendom Eiendomsmegling
Pangea Property Partners er et uavhengig nordisk bedriftsfinansierings-, prosjektfinansierings- og rådgivningsfirma med fokus på eiendomssektoren. Selskapet har kontorer i Oslo og Stockholm med 50 ansatte, og et strategisk partnerskap i Finland. Siden 2010 har Pangea gitt råd om +650 transaksjoner med en underliggende eiendomsverdi på €+50 milliarder. Mandatene inkluderer salg og oppkjøp av eiendom samt store selskapstransaksjoner, syndikeringsprosjekter, kapitalinnhentinger og gjeldsfinansiering/refinansiering, skriver Nordens Nyheter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*