Adm. dir, Lesbet K. Nærø i Fana Sparebank( Foto: Mynewsdesk)

I februar 2017 lanserte Fana Sparebank suksessen Himla Eiendomsmegling, som tilbyr boligsalg til fast lav pris på kr 30 000. Nå slår de til igjen med et nytt og spenstig boliglånskonsept – Himla Bank. Den lille, effektive og smidige banken har jobbet målrettet med utviklingen av det heldigitale konseptet. Himla Bank kombinerer det beste av intuitive, effektive løsninger med et jag etter å tilby Norges beste boligrente.

– Vi er utrolig stolte over å kunne tilby et fremoverlent boliglånskonsept. Himla Bank skal være 100% digital, med gode, brukervennlige løsninger og med helt rå betingelser, sier administrerende direktør i Fana Sparebank, Lisbet K. Nærø.

Det er på tide med en dønn ærlig, moderne, og ikke minst modig bank som vil utfordre de etablerte bankene i landet. Rett og slett legge press på (konkur)rentene.

På pallen i NM i boliglån

Nettstedet finansportalen.no har en oversikt over rentenivået til bankene i Norge. Himla Bank tar opp kampen og lover å kjempe for å alltid være på pallen. Som om ikke det er nok, vil renten være lik for alle. Så lenge du er innenfor 75 % av markedsverdi på boligen skal vi gjøre alt for at du får topp tre rente – uavhengig om du heter Erna eller Arne.

– Prut er ut. De smarte og bevisste forbrukerne vil ha billig rente og gode digitale løsninger, og det er akkurat det vi skal gi dem. Vi justerer renten fortløpende, alle kundene får samme rente og slipper dermed å bruke tid på å følge med i markedet, sier Nærø.

Det skal være lett å ha oversikt over hva man betaler for. For å gjøre det enkelt for kundene ønsker Himla å være en dønn ærlig bank som blåser opp det andre skriver med liten skrift.

– Vi har en målsetning om å ha verdens minste prisliste for bank, sier Nærø med et glimt i øyet.

En bitte litt firkanta bank

De som passer inn i en bitte litt firkanta Himla-bank, vil spare masse – og da mener vi masse – penger.  Hos Himla står intuitive- og brukervennlige digitale løsninger i sentrum. Kundene kan blant annet søke boliglån, forbrukslån, finansieringsbevis og kredittkort, enkelt gjennom nett- og mobilbank. I tillegg til effektive digitale løsninger har Himla Bank et kompetent rådgivningsteam som er klar til å hjelpe via chat, mail eller telefon ved behov.

– Vi skal gjøre det himla enkelt for kundene våre å ta smarte valg. I praksis får du en helt rå rente, rett hjem i sofakroken, avslutter Nærø.

Lansering av Himla Bank er satt til våren 2020.

Se opp for bedre bankbetingelser!

Les mer på: www.himla.no/bank 

Fana Sparebank er eneste lokalbank i Bergen, med hovedkontor på Nesttun og ett avdelingskontor i Bergen sentrum. Konsernet Fana Sparebank består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt. Totalt ca. 135 ansatte.

De senere år har Fana Sparebank vært en aktiv bidragsyter til finansbyen Bergen, gjennom medvirkning til etableringen av Frende Forsikring, Brage Finans og Norne Securities.

Marianne Wiik Sætre, direktør for innovasjon og digitale kanaler i Fana Sparebank(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*