Direktør Thomas Moursund i Norwegian(Foto: Norwegian)

Magnus Thome Maursund blir konserndirektør for nettverk, prising og planlegging den 1. oktober. Han har hatt flere ulike lederstillinger i Norwegian i mer enn et tiår.

– Jeg er glad for å kunne ønske Magnus Thome Maursund velkommen i ledergruppen i Norwegian. Hans analytiske evner, omfattende luftfartserfaring og personlige egenskaper vil bli satt pris på i hele organisasjonen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Maursund begynte i Norwegian i 2007 som inntektsanalytiker. Han har senere innehatt ulike lederroller innenfor inntekststyring, ruteplanlegging, charter og partnerskap. Han kommer nå fra en rolle som direktør for kortrutenettverk i Norwegian.

– Jeg er glad for denne muligheten, og jeg ser frem til å jobbe med kolleger i min nye rolle. Utfordringene fremover er utrolig spennende, i en tid der hele luftfarten vil fortsette å være i konstant endring og utvikling når vi skal legge pandemien bak oss, sier Magnus Thome Maursund, nyutnevnt konserndirektør i Norwegian.

Maursund er norsk, og er født i 1981. Han er siviløkonom med spesialisering i strategi fra Handelshøyskolen BI. Maursund vil jobbe ved Norwegians hovedkontor på Fornebu.

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian har fått luft under vingene igjen(Foto: Norwegian)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*