Konsernsjef Geir Karlsen i Norwegian. Credit: Thomas Brun NTB / Kommunikasjon.

Norwegian har i samarbeid med Allianz Travel utformet en reiseforsikring for selskapets passasjerer og deres behov. Norwegian tilbyr nå avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring som gjelder på hele reisen.

– En god reiseforsikring er viktig og gir passasjerene ekstra trygghet. Jeg er derfor glad for at vi i samarbeid med Allianz Travel nå kan tilby kundene en fullverdig reiseforsikring, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Norwegian har tidligere tilbudt avbestillingsbeskyttelse som dekker sykdom i forkant av reisen. Den nye avtalen med Allianz gjør at kundene nå kan velge en forsikring som dekker hele reisen.

I den nye reiseforsikringen, som kundene selv kan velge å legge til bestillingen, inngår blant annet forsikring for sykdom på reisen, akuttmedisinske behov, tapt, skadet eller stjålet bagasje, og dekning av reiseforsinkelse.

De siste årene har også nye behov dukket opp, og forsikringen Allianz nå tilbyr til Norwegians kunder dekker også diagnoser relatert til pandemier.

Reiseforsikringen fra Allianz Travel er i dag tilgjengelig for kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland og Nederland.

Maksimalt antall sammenhengende dager som kan forsikres for en enkelt reise er 31. Hvis du er utenfor hjemlandet i mer enn 31 dager, må du se etter å kjøpe en spesialist nomadforsikring (vi kan ikke tilby dette) for dager som ikke dekkes av din eksisterende forsikring.

Denne forsikringsutvidelsessiden skal kun brukes hvis du allerede har kjøpt en forsikring via Norwegian og har forsinket hjemreisen.

Utvid din reiseforsikring hos Allianz Travel

Du kan forlenge reiseforsikringen din så lenge din eksisterende forsikring fortsatt er gyldig og den totale reisevarigheten ikke overstiger 31 dager.

Hvis du forlenger reisen fordi du eller en reisefølge er syk eller skadet og ikke kan returnere som planlagt, vennligst kontakt legehjelpen så snart som mulig: fga@no.falck.com eller +47 24 24 00 70.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*