Adm. direktør Asger Hattel i SIgnificat(Foto: Mynewsdesk)

Brukervennlig og sikker pålogging vil bidra til å øke kundeengasjementet.

Fellow Finance, den ledende Peer-to-Peer (P2P) låneplattform i Norden, har valgt Signicats sikre påloggingsløsning for deres mobil-app. Autentiseringsløsningen, MobileID, tilbyr sterk sikkerhet kombinert med friksjonsfri brukeropplevelse i applikasjonen til Fellow Finance, som vil bli lansert i løpet av 2. kvartal i 2021.

Fellow Finance, som for tiden opererer i Finland, Sverige, Danmark, Tyskland og Polen, lanserte nylig en ny strategi for utvidelse av produktporteføljen for å tilby en mer omfattende service til forretnings- og forbrukerkunder. En mobilapp vil tillate selskapet å bygge kontinuerlige kundeforhold og legge til flere berøringspunkter i kundens livssyklus.

Signicat har levert identitetsbekreftelse og sikker autentisering av eksisterende kunder til Fellow Finance siden 2018 i Finland, Sverige og Danmark. Den nye mobil-appen vil først bli lansert i det finske markedet og deretter gradvis rulles ut til internasjonale markeder for å betjene Fellow Finance sine kunder. En av de viktigste fordelene med Signicats MobileID-løsning er at den i motsetning til

nasjonale elektroniske identiteter (eID) er en internasjonalt skalerbar, enkelt løsning som er innebygd i mobilapplikasjonen.

“Å utvide vår produktportefølje og tjenestetilbud er et sentralt mål for Fellow Finance, og derfor investerer vi nå i mobil som en kanal. Informasjonssikkerhet er viktig for våre kunder, og vi mener at fobedret sikkerhet ikke skal øke friksjonen for kundene. Signicats MobileID leverer begge deler, og i tillegg er vi i stand til å utnytte den samme autentiseringsløsningen på tvers av våre internasjonale markeder”sier Teemu Nyholm, administrerende direktør i Fellow Finance.

Signicat MobileID foretrekkes av utviklere av mobilapper

Fellow Finance mobil-appen vil bli utviklet av Qvik, det finske konsulentfirmaet som spesialiserer seg på design og utvikling av digitale tjenester for forbrukere.

”Signicat MobileID gir sluttbrukere en førsteklasses autentiseringsopplevelse. For oss, app-utviklere, er implementeringsarbeidet gjort enkelt og greit. Omfattende autentiseringsløsninger er pakket som en pakke som forenkler vårt utviklingsarbeid, sier Lari Tuominen, administrerende direktør i Qvik.

«Vi ser et økende fokus på sikker innlogging som en del av brukeropplevelsen for mobil-apper, og Fellow Finance er et godt eksempel på en organisasjon som ønsker å optimalisere dette for å fobedre kundeengasjementet. Etter hvert som

interaksjonen med forbrukerne foregår mer og mer på mobile enheter, er det viktig med sikkerheten i applikasjonene-og dette kan gjøres uten å øke friksjonen i kundeopplevelsen,» sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat. «Signicat MobileID er ikke bare den sikreste løsningen i markedet, men gjør at autentiseringsprosessen er både brukervennlig og rask, takket være de superraske biometriske algoritmene.»

Mobil blir viktigere for finansielle tjenester

Signicats markedsundersøkelse om forbrukerholdninger om tilgang til finansielle tjenester, Battle to On Board, avdekket en økning i bruken av mobiltjenester hvor en av to forbrukere nå bruker finansielle tjeneste og 69% med en mobil-først strategi, og anser det bedre enn tradisjonelle tjenester. De fleste forbrukere som bruker disse mobile tjenestene er fornøyd med brukeropplevelsen, og dette gjør at tradisjonelle banker er mer utsatt enn noensinne for at forbrukere flytter sin daglige økonomi til utfordrere med mobil-løsninger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*