Mynewsdesk, eid av NH&ST, ser mot Amerika(foto: Mynewsdesk)

I dag kan Mynewsdesk, det raskest voksende selskapet i NHST Media Group, meddele at de entrer det amerikanske PR-markedet. Ekspansjonen er også startskuddet for et partnerskap med Ragan Communications. Ragan er markedsledende innen PR og kommunikasjon i USA, og står blant annet bak nettsiden PR Daily.

NHST, som også eier Dagens Næringsliv og Morgenbladet er majoritetseier i Mynewsdesk, og selskapet er en viktig del av konsernets digitale tjenester. Mynewsdesk ble grunnlagt i 2003 og er i dag en markedsledende SaaS-virksomhet for digital PR og kommunikasjon i Norden.

– Takket være vår sterke posisjon i det nordiske markedet har ekspansjon stått høyt på agendaen de seneste årene. Ettersom USA er verdens største marked for PR og kommunikasjon, er det både et naturlig steg og en stor utfordring for oss. Vår ambisjon er å nå en milliard i omsetning, og å lykkes med denne satsingen er et viktig steg på veien til å nå det målet, sier Mattias Malmström, administrerende direktør i Mynewsdesk.

Mattias sier videre at partnerskapet med Ragan Communications er av strategisk viktig betydning ettersom de er godt posisjonert i det amerikanske markedet. Ragen Communications er en markedsledende informasjonsvirksomhet innen PR og kommunikasjon. De driver blant annet PR Daily og Ragan.com – nyhetssider om PR, markedsføring og sosiale medier som har over 700 000 lesere på daglig basis. De gjennomfører også mer enn 50 bransjearrangementer og konferanser hvert år.

Ragan kommer til å annonsere samarbeidet på arrangementet Social Media Conference i Orlando senere i dag, der blant annet talere fra Vox, Amazon, IBM Corporate Communications og Salesforce deltar.

– For å lykkes med PR og medierelasjoner må selskaper gi relevant informasjon til journalister på deres premisser. Mynewsdesks plattform ble jo laget av journalister, med journalisters behov i fokus. Vi gleder oss til å introdusere Mynewsdesk til Nord-Amerika, sier Mark Ragan, administrerende direktør i Ragan Communications.

Om Mynewsdesk
Mynewsdesk er Nordens ledende plattform for digital PR og kommunikasjon, med over 5000 kunder og 77 000 brukere. Den skybaserte tjenesten omfatter medieovervåkning, nyhetsdistribusjon og analyseverktøy. Selskapet ble grunnlagt i Stockholm i 2003, og har i dag mer enn 220 ansatte fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia og Singapore. Mynewsdesk har siden 2008 vært eid av NHST Media Group AS.

Sara Lindstrm i Mynewsdesk(Foto: Mynewsdesk)

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Sara Lindström, Global PR Manager på +46 762 88 56 15 eller sara.lindstrom@mynewsdesk.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*