Slik så aksjemarkedet ut i februar (foto: Pixabay)

Aksjemarkedet presenterer attraktive investeringsmuligheter til tradere, og gir deg anledningen til å kjøpe aksjer i noen av verdens best presterende selskaper. Markedet er ytterst flyktig og denne ustabiliteten får priser til å svinge regelmessig. Ved å bruke en kombinasjon av teknisk og fundamental analyse og velinformert planlegging, kan tradere manipulere disse prisbevegelsene for å tjene avkastning på posisjonen deres.

Prisene endrer seg hele tiden, siden markedet påvirkes av eksterne faktorer, eksempelvis økonomiske og politiske utviklinger, som kan få en aksje til å stige eller falle. På grunn av dette vil bestemte aksjer fremstå som bedre investeringsprospekter enn andre under visse perioder, avhengig av hvor flyktig de er. Du kan spekulere på noen av de mest handlede aksjene når du trader aksjer med Skilling, for eksempel, og bruker plattformens risikostyringsverktøy for å beskytte kapitalen din.

I denne artikkelen tar vi en titt på noen av de best presterende og mest populære aksjene i Februar, som kan vise seg å være de beste mulighetene for deg å tjene fersk profitt.

Les videre for å finne ut mer.

AMC Networks Inc. (AMC)

AMC Networks Inc. er et amerikanskbasert underholdningsselskap som eier og driver AMC-kabelnettverket, søsterkanaler, uavhengige filmselskaper, animelisenser og strømmetjenester, som inkluderer:

 • We TV
 • SundanceTV
 • IFC Films
 • Sentai Filmworks
 • AMC+
 • HIDIVE

AMC Networks er kun ett av selskapene som har dratt nytte av endringene innen forbrukeratferd som oppstod i kjølvannet av utbruddet av koronapandemien. Siden USA ble plassert i lengre nedstengningsperioder, ble forbrukere tvunget til å tilbringe mer tid hjemme, og som følge ble det mer TV-titting og mer penger brukt på abonnementstjenester. Som et resultat, i tredje kvartal 2021, vokste selskapets inntekter med imponerende 71,62 %, en verdi på hele $763,20 millioner.

I det dette skrives, har AMC-aksjen vist en sterk kurve, med aksjepriser med en økning på 0,98 %. AMC er en av de mest populære aksjene å handle, som overgår selv markedsledere som Tesla (TSLA) og Apple (AAPL). Etter annonseringene i desember om at selskapet skal tilegne seg ytterligere teater- og kinofasiliteter, er det uunngåelig at det fortsatt er rom for betraktelig vekst. Hvis du tenker på å investere i aksjemarkedet, kan AMC aksjer vise seg å være en flott langsiktig investering for fremtiden.

Lam Research (LRCX)

Lam Research Corporation er en amerikansk leverandør av oblatbasert utstyr relatert til halvleder-industrien. Teknologiselskapet utvikler produkter som hovedsaklig brukes til å lage komponentene som utgjør halvlederenheter. Lam Research ble etablert i 1980 av Dr. David K. Lam og er i dag den største produsenten i California Bay Area, rett bak Tesla.

Selskapet opplevde lavere inntekter enn forventet i sin nyligste inntektsrapport, noe som førte til at aksjeprisene falt. Dette kortvarige fallet har blitt tilskrevet forsyningsbegrensninger, som har gjort det vanskelig for Lam å oppfylle etterspørselen etter produktene deres. Selskapet har i nyere tid imidlertid avdekket ny teknologi som de mener vil revolusjonere produksjonsprosessen deres. Siden aksjeprisene for øyeblikket er lavere enn vanlig, kan dette være en flott mulighet for deg å investere i et selskap som stadig fortsetter å innovere og vokse.

Hess Corporation (HES)

En annen aksje å vurdere er Hess Corporation, et globalt basert amerikansk energiselskap som spesialiserer seg i produksjon og utvinning av råolje og naturgass. Selskapet ble først etablert da Hess Oil og Chemical and Amerada Petroleum fusjonerte i 1968, og er nå et av verdens ledende energiselskaper.

I siste inntektsrapport overgikk Hess Corp ekspertenes spådommer på $1,97 milliarder — og registrerte $2,26 milliarder. I tillegg økte selskapets kvartalsinntekt med 59,1 % på år-til-år-basis. Aksjeverdien er en refleksjon av det at de overgikk analytikernes forventninger. Ifølge eksperter virker aksjen lovende å kjøpe nå, i det dette skrives, oppildnet av inntektsrapporten og de positive prognosene for mer vekst i fremtiden.

Hvis du vurderer å ta steget inn på aksjemarkedet, finnes det et omfang av kriterier du bør vurdere før du kjøper selskapsaksjer. Du bør ta det følgende med i betraktning:

 • Pris
 • Resultat per aksje (EPS)
 • Utbytte
 • Industrisituasjonen
 • Inntektsvekst
 • Prishistorikk
 • Analyserapporter

Det høres kanskje ut som mye å ta med i betraktning, men for å bli en vellykket aksjetrader, er du nødt til å foreta omfattende forskningsarbeid for å maksimere de potensielle profittene du kan tjene deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*