Tyske LisScandinavia ApS starter opp i Stockholm og Oslo(Foto: Cision)

Greven (DE) / Oslo (NO) / Stockholm (SE), 9. november 2021 – Dette er LIS Scandinavia ApS sin første kunde og en riktig tungvekter: Den skandinaviske filialen til LIS AG har fått logistikkforetaket Bring Cargo International som bruker av sitt Transport Management Systems (TMS). Datterselskapet til Posten Norge AS bruker fra nå av LIS-Software WinSped for å avvikle europeiske heltransport, dellasttransport og stykkgodstransport. Etter en forberedelsesfase på et år, er nå Bring-standplassene Malmö, Stockholm, Linköping, Götheborg und Halmstad knyttet til systemet. De 12 gjenværende filialene i Sverige, Danmark og Norge, følger etter i de neste månedene.

„Med Bring har vi fått en Big Player som kunde på det skandinaviske markedet. Vi er svært glade over internasjonal vekst og ser frem til et fremtidig samarbeid», sier Magnus Wagner, styreformann i LIS AG. Bring Cargo International er også svært tilfreds med utviklingen for TMS-prosjektet. Lena Blixt Landgren, leder for forretningsutvikling i det svenske logistikkforetaket: „Til tross for pandemien har vi ved hjelp av engasjerte og lojale medarbeidere sammen klart å gjennomføre Proof of Concept innen den foreskrevne tidsplanen, og også og starte å installere programvaren. Dermed er vi på god vei til å nå målet som vi har satt oss om å innføre TMS i år i Sverige, Danmark og Norge.»

Mens morselskapet Posten Norge AS konsentrerer seg om å levere brev og pakker i det norske forbrukermarkedet, har Bring Cargo International som mål å få forretningskunder i alle europeiske land. Leverandøren transporterer over både småvarer og engrosvarer over hele Europa.

Programvareeksperten fra Westfalen i Tyskland skal koble ca. 230 arbeidsplasser i Sverige, Norge og Danmark til TMS WinSped i de neste ukene og månedene. Etter at standardmodulene oppdragsregistrering, disposisjon og finansregnskap er innført, blir andre trinn å innføre adgang via Lis-nettportalen WebSped, og mobil anvendelse av AppSped.

Med LIS Scandinavia APS i Hundested i Danmark åpnet LIS AG i fjor den femte filialen. Den ledes av prosjektleder Adrian Hoffmann.
Nærmere informasjon om LIS AG: www.lis.eu

Biledtekst:
Fra nå av bruker det svenske logistikkforetaket Bring Cargo International LIS-programvaren WinSped for å for å avvikle europeiske heltransport, dellasttransport og stykkgodstransport. (Foto: Bring Cargo International)

Om LIS AG:

LIS Logistische Informationssysteme AG (LIS) har i over 40 år utviklet og installert transportstyringsprogramvare. WinSped-produktfamilien byr på velprøvd spedisjonsprogramvare som gir en optimal disposisjon og forretningsprosessene får et glatt automatisert forløp. Programvaren er modulært strukturert med mange grensesnitt, slik at denne kvalitetsløsningen kan integreres i nesten alle omgivelser. LIS har for tiden over 200 medarbeidere med filialer i Memmingen, Hasselt (Niederlande), Pszczyna (Polen), La Rochelle (Frankrike), O Barco (Spania) og Hundested (Danmark). Foretakets hovedsete er Greven.

Kontakt for journalisten & redaksjoner:

Lea Schmidt
Sputnik GmbH
Presse- und Öffentlichkeitsarbeit
Hafenweg 9
48155 Münster, Tyskland
Tlf.: +49 (0) 2 51 / 62 55 61-282
schmidt@sputnik-agentur.de
www.sputnik-agentur.de
Jens Könning
Sputnik GmbH
Presse- und Öffentlichkeitsarbeit
Hafenweg 9
48155 Münster, Tyskland
Tlf.: +49 (0) 2 51 / 62 55 61-132
koenning@sputnik-agentur.de
www.sputnik-agentur.de
Lis Scandinavia ApS starter opp i Oslo( Foto: Lis/Cision AB)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*