Lars Christian K Skjelvan ny partner i Ræder(Foto: Nptander)

Advokatfirmaet Ræder har gleden av å ønske Lars Christian K Skjelvan velkommen som ny partner. Han styrker Ræders eiendomsavdeling og selskapets posisjon innen entrepriserett. Lars Christian kommer fra stillingen som konsernadvokat i Skanska og vil bistå Ræders oppdragsgivere og klienter med sin ekspertise innen næringseiendom, entrepriserett og tvisteløsning.

Lars Christian ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2007. Han har lang og bred erfaring som advokat, og har spesialkompetanse innen bygg og anleggsbransjen. Lars Christian har jobbet internasjonalt og har omfattende erfaring med forhandlinger, eiendomsutvikling (transaksjoner, næringsutleie, OPS), compliance, krisehåndtering og usikkerhetsstyring. Han har prosedert flere rettssaker innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Det er en glede å ønske Lars Christian velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og håndtering av tvistesaker er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi er glad for å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, som leder avdelingen.

Bygg og entreprenørrett

Før Lars Christian startet i Skanska var han advokat i Advokatfirmaene Haavind og BA-HR med tilknytting til hhv. prosedyreavdelingen og næringseiendomsteamet. Han har også vært dommerfullmektig i Follo tingrett.

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver, utvikler og utbygger, sier Skjelvan.

Lars Christian er en erfaren foredragsholder og holder jevnlig foredrag innenfor bygge- og entrepriserett.

– Eiendom og eiendomsutvikling, entreprise, plan- og bygningsrett, samt skatt og avgifter for næringen, er komplekse fagområder som krever bred kunnskap og erfaring for at kundene skal oppnå gode resultater og for å unngå tvister. Hans kombinasjon av erfaring fra juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger kombinert med hans erfaring som konsernadvokat for et internasjonalt entreprenørkonsern, gjør vi er glad for å ha Lars Christian som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

Advokatfirmaet Ræder er blant Norges  ledende advokatfirmaer. Selskapet gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder. Våre kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonalt. Våre 60 dyktige advokater har bred kompetanse og lang erfaring, Ræder ble etablert i 1949, og har kontorer sentralt i Oslo.

Kommunikasjonsansvarflig Eva Dirdal i Ræder( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*