Adm.dir Erik Johnsen i Kone Norge AS(Foto: Mynewsdesk)

KONE, et av verdens ledende selskaper i heis- og rulletrappbransjen, lanserer verdens første heisserie med innebygde tilkoblingsmuligheter. De nye heisene gir mulighet for en skreddersydd opplevelsen av bygningen ved å tilby digitale tjenester etter ønsker og behov.

Heisene i KONE DX-klassen (der DX står for Digital Experience) har innebygde tilkoblingsmuligheter som standard. Takket være ny teknologi og design kan KONE DX tilby digitale tjenester som integreres i heisen og oppgraderes i takt med at bygningens behov endres. Nye, tilkoblede tjenester kan legges til etter kundens ønsker og behov. KONE tilbyr åpne API-er (application programming interface), som gjør det lett å integrere og styre ulike enheter, apper og tjenester i systemet.

– I takt med at bygningene utvikles, kan heisene også utvikles på en måte som aldri før har vært mulig. Heisen er ikke lenger bare et transportmiddel mellom ulike etasjer, men en viktig og integrert plattform som tilbyr intuitive, stemningsskapende og tilkoblede opplevelser helt fra inngangen og gjennom hele bygningen, sier Kurt Horn, adm.dir. hos KONE Skandinavia.

Den nye teknologien gjør det blant annet mulig for byggherrer og eiere å fjernaktivere digitale tjenester ved behov og skreddersy heisopplevelsen for brukeren, for eksempel med fullt tilpasningsbare infotainment-løsninger.

– KONE DX er utviklet for å oppfylle det moderne samfunnets etterspørsel etter tilkoblede tjenester og bærekraftige løsninger. Vi kombinerer morgendagens teknologi med dagens bygninger. Dermed kan såkalte smarte bygninger virkelig leve opp til navnet sitt, sier Rasmus Anjert, forretningsområdesjef hos KONE Skandinavia.

Alle heisene i KONE DX-klassen tilbyr:

  • Mulighet for byggherrer, eiere og forvaltere å enkelt fjernaktivere digitale tjenester ved behov
  • Mulighet for å koble til løsninger og tjenester utviklet av et økende antall partnere for å tilpasse heisopplevelsen ytterligere til bygningens og beboernes behov
  • Mulighet for en mer heldekkende overvåkning og forenkling av feilsøking
  • Nye designtemaer basert på menneskelig forståelse, som tar hensyn til hele heisopplevelsen i stressende hverdag
  • Nye, innovative materialer med bakteriehemmende overflater og beskyttelse mot flekker og riper. Heisene er enklere å rengjøre og vedlikeholde, og holder seg like fine under hele levetiden
  • Avanserte display-, lyd- og belysningsalternativer som kan brukes til å endre stemning og interiør
  • Bærekraftig produserte materialer og redusert energiforbruk, som gjør at bygningen kan oppnå miljøsertifiseringer som BREEAM og LEED


Bilder og videoklipp er tilgjengelig i KONEs materialbank på bit.ly/NewEraForElevators

Nyttige linker og mer informasjon:

Selskapet har i et århundre tilstrebet å imøtekomme kundenes behov og leverer bransjeledende heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører samt nyskapende løsninger for modernisering og vedlikehold.

Vår forpliktelse overfor kunder vises i alle KONEs løsninger for heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører. Dette gjør oss til en pålitelig partner i løpet av hele bygningens livssyklus. Vi utfordrer konvensjonelle kunnskaper i heis- og rulletrappbransjen.

Kone lanserer «intelligente» heiser( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*