Kristin Lian er ansatt som ny konserndirektør for vannkraft i Hafslund Eco. Hun har lang erfaring fra energibransjen og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norges største nettselskap, Elvia.

Kristin Lian har jobbet i Hafslund Nett i 20 år og hatt ulike lederstillinger i selskapet, de siste seks årene som administrerende direktør. I 2019 fikk hun tilsvarende stilling i Elvia etter fusjonen mellom Hafslund Nett og Eidsiva Nett. I løpet av året begynner hun i ny jobb som konserndirektør Vannkraft i Hafslund Eco og administrerende direktør for datterselskapet Hafslund Eco Vannkraft AS.

Konsernsjef Finn Bjørn Ruyter i Hafslund Eco er svært tilfreds med tilsettelsen av Kristin Lian.

– Jeg er glad for at hun takket ja til stillingen. Med sin lange erfaring med å lede store selskaper og solide bakgrunn fra energibransjen, er jeg sikker på at hun er rett person til å videreutvikle vår vannkraftvirksomhet, sier Ruyter.

Hafslund Eco eier og drifter 81 kraftverk i Vestland, Viken, Innlandet og Oslo med en produksjon av fornybar energi på 21 TWh. Selskapet er Norges nest største vannkraftprodusent.

– Jeg er både glad og takknemlig for å få denne muligheten, og gleder meg til å bli kjent med Hafslund Eco. Jeg legger bak meg mange fine og spennende år med dyktige kolleger i to nettselskaper, og ser frem til å bli kjent med en organisasjon som er ledende i Norge innen vannkraft, sier Lian.

Kontaktpersoner

Konsernsjef Finn Bjørn Ruyter, tlf. 911 38 199

Direktør for kommunikasjon og rammevilkår Per-Arne Torbjørnsdal, tlf. 916 08 196

Kristin Lian blir ny leder i Hafslund Eco

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*