Daglig Leder Erlend Kramer i Rustad-kjeden får 100 butikker i år(Foto: Mynewsdesk)

Den svenske lavpriskjeden Rusta pangstarter året i Norge – åpner tre varehus på en uke. Den svenske lavpriskjeden Rusta setter fart på ekspansjonen i Norge. I løpet av uken 4.–11. april åpner selskapet varehus i Arendal, på Hamar og i Haugesund. I resten av 2018 kommer Rusta til å åpne i snitt ett varehus i måneden i Norge. 4. april åpner Rusta dørene på Hamar og i Arendal. Allerede 11. april åpnes et nytt varehus i Haugesund. Med disse nye varehusene vil Rusta siden det første norske varehuset ble innviet, ha åpnet 22 varehus over hele landet – fra Bodø i nord til Kristiansand i sør.

Finsliper norsk strategi

– Forklaringen på at vi kan ekspandere så raskt i Norge, er at vi har en finslipt etableringsstrategi og mange år med rask ekspansjon bak oss. Vi har bygget opp en organisasjon som har totalkontroll over hele kjeden, fra innkjøp og logistikk til distribusjonen i varehusene våre. Vi har en tydelig modell for varehuskonseptet vårt og på hvilke steder varehusene skal ligge. Med dette på plass og med erfarne og engasjerte medarbeidere kan vi holde dette tempoet når vi ekspanderer til prioriterte steder i Norge, sier Erlend Kramer, daglig leder for Rusta Norge.

Milliard i omsetning

Bare ett år etter norgeslanseringen i oktober 2014 nådde Rusta en million betalende kunder. I dag har vi mer enn 300 medarbeidere i landet, med salgsarealer på ca. 35 000 kvm. Kommende virksomhetsår vil Rusta passere en milliard i omsetning på det norske markedet.

– Rusta har tatt en tydelig posisjon på det norske markedet, og vi holder et høyt etableringstempo. Vi vet at konseptet vårt med å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd blir stadig mer populært blant nordmenn. Nå skal vi ikke bare fortsette ekspansjonen, vi skal også trappe opp, avslutter Erlend Kramer, daglig leder for Rusta Norge. I løpet av 2018 planlegger selskapet å åpne ca. 20 nye varehus på de tre markedene sine: Sverige, Norge og Tyskland.

Les mer om kjeden

For mer informasjon, kontakt Lukas Loeb, kommunikasjonsrådgiver, mobil: 47 478 20 639, e-post: pt@pr-o.no
eller Erlend Kramer, daglig leder for Rusta Norge, på telefon 47 472 62 698 eller e-post: erlend.kramer@rusta.com

Rustas visjon er å bli nr. 1 for livet hjemme. Rustas sortiment er bredt og bedriften tilbyr produkter innenfor

kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og jul – alltid til overraskende lave

priser. Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 2000 ansatte, 89

varehus i Sverige, over 20 varehus i Norge, 2 varehus i Tyskland samt 4 innkjøpskontorer i Asia. I 2017 omsatte

Rusta for 4,5 milliarder svenske kroner og hvert år besøker mer enn 20 millioner kunder varehusene, skriver Mynewsdesk.

skriver Mynewsdesk(Foto: Mynewsdesk) ,usta-kjeden i hundre i år

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*