Mario Chavez i internasjonale General Kraft Foods som eier Freia(Foto: ElPais)

YouGov lanserer nå den årlige globale rangeringslisten over merker innenfor dagligvarer som presterer spesielt bra i Norge på 6 forskjellige imageparametere. Tine er på førsteplass når det gjelder YouGov BrandIndex’ norske rangering. Rangeringen er utarbeidet ved hjelp av indeksscoren til YouGovs Brandindex og er gjennomsnittet av 6 forskjellige imageparametere: kvalitet, generelt inntrykk, verdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshet.

Produktene fra Tine blir anvendt hver eneste dag i mange norske familier og merket ligger også helt på topp med en score på 38,3. Norges største produsent av sjokolade, Freia inntar annenplass. Freia har økt sin score med 2,1 poeng det siste året og har den sterkeste fremgangen på årets topp 10-liste. Gilde inntar tredjeplassen.

To iskremprodusenter gjør det godt i den norske rangeringen – Hennig Olsen på fjerdeplass og Diplom-Is på sjetteplass. Mens enda et meieri er på femteplass, nemlig Q-Meieriene.

Wasa sikrer seg syvendeplassen foran merker som Prior, Toro og Mills.

Norskeide Tine havet på førsteplass i den norske undersøkelsen(Tine Logo)

Vil du vite, hvordan din merkevare klarer seg? Eller høre mer om YouGov BrandIndex? 

Kontakt oss

Om rankingen

Rangeringen er utarbeidet ved hjelp av indeksscoren til YouGov Brandindex, som er gjennomsnittet av 6 forskjellige imageparametere: kvalitet, generelt inntrykk, verdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshet.

YouGov BrandIndex er tilgjengelig i 55 markeder over hele verden og gjennomfører mer enn 11 millioner intervjuer hvert år i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Afrika, Asia, Midtøsten og Australasia.

I Norge intervjuer YouGov BrandIndex 100 personer hver dag som er representative for den generelle befolkningen, og spør om deres holdninger til forskjellige merkevarer.

Data er fra 1. august 2020 til 31. juli 2021.

General Kraft Foods er blitt en stor aktør i Norden og eier Freia og Marabou i Norge og Sverige(Foto: Kraft Foods)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*