Vice President CEE and Nordic Region Kenneth Fredriksen spionerer ikke( Foto: Mynewsdesk)

Direktør Kenneth Fredriksen i kinesiske Huawei AB i Stockholm mener frykten for at selskapets utstyr skal brukes i spionasje for Kina er ubegrunnet. Huawei leverte for en tid siden Telenors nye 4G-nett, og Fredriksen sier til SVT `s Rapport tirsdag at frykten for spionasi Norden je er ubegrunnet. Huawei har levert strategisk teknologi til både Teneor og Telia de seneste årene, skriver Nordens Nyheter.

I løpet av de tre første kvartalene i 2019 solgte Huawei Consumer Business Group (CBG) over 185 millioner mobiltelefoner, noe som er en økning på 26 prosent fra samme periode i fjor. Selskapet opplevde rask vekst på andre områder som PC, nettbrett, smartklokker og hodetelefoner.5G: Til dags dato har Huawei signert over 60 kommersielle 5G-kontrakter med ledende globale operatører. Selskapet har også sendt over 400 000 5G Massive MIMO Active Antenna Units (AAUs) til kunder over hele verden. Produksjonen på Huaweis optiske sendinger, datakommunikasjon og IT-produkter vokste jevnlig.Økosystemet Huawei Mobile Services har utviklet seg raskt og dekker nå 170 land.

Kinesiske Huawei er i vekst

Huawei kunngjorde nylig forretningsresultater for 3. kvartal 2019: Ved utgangen av 3. kvartal 2019 hadde mer enn 700 byer, 228 Fortune Global 500 selskaper og 58 Fortune Global 100 selskaper valgt Huawei som sin partner for digital transformasjon.

Huaweis utvikling av skytjeneste har vært akselererende. I 3. kvartal kunngjorde Huawei sin databehandlingsstrategi og ga ut Atlas 900, verdens raskeste AI-treningsklynge. Andre innovative produkter selskapet har lansert inkluderer HUAWEI CLOUD Ascend AI klyngtjenester, 112 nye tjenester drevet av Kunpeng og Ascend prosessorer, og Industrial Intelligent Twins. Disse produktene oppnådde store gjennombrudd innen myndigheter, Internett-leverandør (ISP), bilindustri, finans og mange andre bransjer. Tre millioner bedriftsbrukere og utviklere har brukt HUAWEI CLOUD til å utvikle produkter og løsninger.

Huawei har opprettholdt sitt fokus på IKT-infrastruktur og smarte enheter, og fortsatte å øke effektiviteten og kvaliteten på driften. Dette bidro til økt drifts- og organisasjonsstabilitet og størknet selskapets resultater de tre første kvartalene av 2019.I transportvirksomheten har kommersiell distribusjon av 5G-nett over hele verden økt. Huawei har fortsatt å lansere innovative løsninger med ledende transportører som 5G Super Uplink, smarte og forenklede transportnett. Selskapet har også samarbeidet med industripartnere for å etablere en bransjealianse og et industrielt innovasjonsgrunnlag for 5G deterministisk nettverk for å muliggjøre innovasjon og vekst av transportører.Til dags dato har Huawei signert mer enn 60 kommersielle kontrakter for 5G med ledende globale transportører og sendt mer enn 400 000 5G Massive MIMO aktive antennenheter (AAU) til globale markeder. Produksjonen og leveransen av Huaweis optiske overføring, datakommunikasjon og IT-produkter vokste jevnlig.

Bygger på åpen erfaring

I forretningsvirksomheten lanserte selskapet Huawei Horizon Digital Platform. Denne konvergerte, åpne og effektive plattformen ble bygget på Huaweis omfattende teknologiske erfaring. Med det tar Huawei mål om å samarbeide med kunder og partnere for å bygge et fundament for den digitale verdenen, og skape en digital transformasjonsindustri verdt billioner av amerikanske dollar. Denne plattformen vil også hjelpe ulike sektorer som myndigheter, offentlige verktøy, finans, transport og elektrisitet til å få fart på den digitale transformasjonen, sa Kenneth Fredriksen i intervjuet med SVT`S Rapport.

Huawei Xiliubeipo Research Village ( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*