Konsernsjef Fredrik Ramdal i Ramirent(med briller) Foto: Mynewsdesk.RAMIRENTS NYE LEDERGRUPPE: Fra venstre: Lars M. Zahl (general rental), Dortea Gjervik (økonomi og administrasjon), Fredrik Brandal (administrerende direktør), Kai M. Jacobsen (HR, HMS og kvalitet), Amund Havig (salg og marked) og Ingeborg B. Svanes (

Her er den nykomponerte ledergruppen i Ramirent. – Nå er vi veldig godt rustet for å møte et krevende og litt uoversiktlig marked, sier administrerende direktør Fredrik Brandal.

Ramirent Norge er med sine 34 kundesentre landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr for bygg og- anleggsbransjen samt andre næringer, og i forrige måned tok Fredrik Brandal over stillingen som administrerende direktør i selskapet etter Øyvind Emblem.

Og nå er det gjort ytterligere to endringer i lederkabalen. Ingeborg B. Svanes har kommet inn som leder av de to avdelingene Prosess/Forbedring og HUB, mens Amund Havig har blitt leder av Salg/Marked.

NYE I LEDERGRUPPA
Ingeborg B. Svanes 
(55) er utdannet sivilingeniør i elektronikk, og hun har 25 års erfaring i prosjekt og ledelse både innen privat og offentlig sektor. Svanes har blant annet jobbet ti år i Sverige innen telecom, og det siste halvannet året har 55-åringen vært innleid som konsulent og prosjektleder for implementering av nytt ERP-system i Ramirent.

– Det blir veldig bra å få med Ingeborg på laget både som fast ansatt i selskapet og som ny leder av de to avdelingene. Hun er i likhet med Ramirent veldig opptatt av problemløsning, forbedring og utvikling. Jeg er derfor helt overbevist om at hun kommer til drive en veldig konkurransedyktig lager- og verkstedvirksomhet og sørge for en maskinpark av høy kvalitet, sier administrerende direktør Fredrik Brandal.

Amund Havig (43) har 20 års erfaring innen salg og marked, både innen B2B og B2C. Havig har teknisk ingeniørbakgrunn i tillegg til en MBA innen ledelse. 43-åringen har jobbet tilsammen fem år i Ramirent-systemet, først som salgssjef i Region Øst og siste i stillingen som Key Account Manager.

– GODT RUSTET
– Det er veldig hyggelig at vi nå får nyte godt av Amunds innsikt og kompetanse i ledergruppen som ansvarlig for salg og markedsavdelingen. Amund er opptatt av å dyrke fagkompetanse og brenner for å utvikle kundetilfredshet. Nå vil han som leder for Salg og Marked bidra til at vi gjør vår egen og kundens hverdag enklere og bygge opp en best mulig kundereise, sier Brandal som nå føler at Ramirent har fått på plass en solid og kompetent ledergruppe.

– Ja, nå er vi veldig godt rustet for å møte et krevende og litt uoversiktlig marked. Vi er med andre ord klare til å skape magiske kundeopplevelser der ute, smiler Ramirent-direktøren.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*