Økt etterspørsel etter fornybare energiløsninger – forsterker nordisk satsing::nthelios)

Strømleverandørselskapet Entelios har i flere år hatt mange og store bedriftskunder i det danske markedet. Selskapet opplever økt etterspørsel etter innovative, fornybare energiløsninger og forvaltningskompetanse som reduserer strømforbruk og -kostnader. Nå er Klaus Fischer (43) ansatt til å lede et team på selskapets nyetablerte kontor i Aalborg.

Virksomheten fra det nye kontoret i Aalborg starter 1. februar. Fra før har selskapet, som er en av Nordens største strømleverandører, kontorer i Stockholm, Gøteborg, Helsinki, Oslo, Arendal og Kristiansand.

– Vi er glade for å endelig kunne åpne et kontor i Danmark. Vår ambisjon er å bli våre kunders viktigste samarbeidspartner for en fornybar fremtid. Ved å bli en pan-nordisk aktør, ønsker vi også å realisere det kommersielle potensialet vi har identifisert i det danske markedet, sier Fredrik Lind som er nordisk salgssjef i Entelios.

20 års erfaring fra bransjen

Klaus Fischer er ansatt til å lede satsingen i Danmark. Han har over 20 års erfaring fra bransjeni særlig grad med forvaltning og balansehåndtering for både offentlige og private kunder. Denne kompetansen blir svært viktig for både Entelios og kundene fremover.

– Etter mange år i bransjen, primært med megling og porteføljeforvaltning, er jeg glad for å ha fått muligheten til å jobbe enda tettere med kundene og til å være med å bygge en troverdig aktør i det danske markedet, sier Fischer.

Klaus Fischer, Teamleader Entelios Danmark

Vil bistå bedrifter med å realisere sin fornybarstrategi

Han anser mulighetene for å lykkes som gode ettersom Entelios allerede er anerkjent for sin kompetanse innen porteføljeforvaltning. I tillegg fremhever Fischer selskapets innovative energipartnerkonsept som et sentralt instrument for å bistå kundene i transformasjonen til en fornybar tilværelse.

– Danske virksomheter ønsker også å bli fornybare. Siden Å Energi, som Entelios er en del av, har som ambisjon om å bli Nordens mest fremtidsrettede konsern innen fornybar energi, har vi de beste forutsetninger for å utvide vårt eksisterende forretningsgrunnlag i både Danmark og Norden, sier Klaus Fischer.

Vil ha vindkraftverk inn i fleksibilitetsmarkedet

I tillegg til å sikre en betydelig større nærhet till Entelios-kundene, så muliggjør ekspansjonen til Danmark også informasjons- og kunnskapsdeling over landegrensene. Danmark er en av pionerene innen vindkraft. Ikke bare har man satset tungt på å sikre eget forbruk, men også på å bygge og selge vindkraft til utlandet. Entelios mener det finnes et stort potensial i å inkludere produksjon fra vindkraft i fleksibilitetsmarkedet.

– Det gir oss tyngde og kraft i vår danske offensiv å ha en solid eier i ryggen som satser strategisk i det fornybare skiftet, og som viser lederskap basert på innovasjon. Vi jobber nå med å realisere nye løsninger også innen fleksibilitet, solkraftproduksjon og batteriteknologi, og håper at Danmark som de øvrige markedene i Norden responderer positivt på disse løsningene, sier Kolbjørn Hembre adm. direktør i Entelios.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Adm. direktør Kolbjørn Hembre i Entelios, mobil: +47 99 53 09 49, e-post: kolbjorn.hembre@entelios.com

Nordisk salgssjef Fredrik Lind i Entelios, mobil: +46 (0)7 093 836 17, e-post: fredrik.lind@entelios.com

Team Leader Klaus Fischer, mobil: +45 20 24 64 90 e-post: klaus.fischer@entelios.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*