CEO Christian Buhl i Geberit AG(Foto: Geberit)

Årets nyheter og innovasjoner ble live-streamet fra «House of Geberit»

21. – 23. april presenterte Geberit en mengde nyheter og gikk i dybden på design, funksjonalitet og teknologi på det digitale arrangementet Geberit Innovation Days. Godt over 10 000 personer registrerte seg for en eller flere av de nettbaserte sesjonene på «House of Geberit».

Opptak av arrangementet finner du her.

Geberit tilbyr sanitær-, vannn- og avløpssystemer for hele bygningen, og dekker dermed hele vannsyklusen: fra vanntilførsel og bruk på badet, til avløp. Under Geberit Innovation Days 2021 presenterte Geberit en rekke innovasjoner som letter mange av utfordringene fagfolk står overfor.

– Vi inviterte rørleggere, ingeniører, arkitekter, interiørdesignere, forhandlere og grossister til å utforske «House of Geberit», og mer enn 10 000 godtok invitasjonen. Husets vegger, en ekte messe-stand, ble bygget med vårt egne installasjonssystem GIS, som vanligvis brukes til bygging av prefabrikerte vegger på baderom. På den måten demonstrerer «House of Geberit» vår kompetanse både bak og foran veggen, samtidig som vi viste våre viktigste innovasjoner for 2021 innenfor flere fagområder, sier Katharina Sølvberg, Head of Marketing i Geberit AS.

Dette ble presentert på arrangementet:

Vanntilførsel

Geberit tilbyr omfattende løsninger for å sikre optimal vanntilførsel – enten det er tilførsel, bruk eller avløp. Generelt har Geberits innbyggingssisterner blitt brukt millioner av ganger over hele verden, i over 50 år. Sesjonen «Vanntilførsel» inkluderte diskusjon om fordelene med tilførsel- og avløpssystemene, blant annet med tanke på støydemping.Se hele sesjonen her. 

Designfrihet

Innovasjon innen design gir enestående frihet til å gjøre individuelle tilpasninger på badet. Flere av designoppdateringene på Geberits viktigste baderomsserier ble presentert, inkludert de nye Geberit seriene iCon og Renova. I tillegg ble Geberits betjeningsplater presentert med fokus på muligheten for å gjøre individuelle tilpasninger på badet gjennom nye farger og materialer i 2021.

Se hele sesjonen her.

Løsninger som møter dine behov

Komfort, rengjøringsvennlighet og mer plass: Geberit presenterte innovativ design og ideer for toaletter, servanter og baderomsmøbler i sesjonen «Løsninger som møter dine behov». Fokuset var på løsninger som dekker de seks sentrale kundebehovene til det moderne badet: rengjøringsvennlighet, plass, komfort, brukervennlighet, tilgjengelighet og design. Geberit tilbyr produkter som er spekket av innovative funksjoner, som RimFree-toaletter i Geberit ONE- og iCon-seriene, eller Geberit DuoFresh luktavsugingssystem som sikrer frisk luft på badet. Løsninger for enkel montering ble også vist, blant annet ved EFF3 feste-teknologi. Se hele sesjonen her.

Føl deg ren: Geberit AquaClean

Den enestående følelsen av renhet som Geberit AquaClean gir, passer inn på ethvert bad. Geberit viste utviklingen til dusjtoalettet og produktserien i en egen sesjon. Toalettene med innebygd dusjfunksjon, som varsomt rengjør brukeren med vann etter toalettbruk, har en økende popularitet og er i ferd med å etablerer seg som en standard på moderne bad.Se hele sesjonen her.

Berøringsfrie tider

Hygiene og berøringsfrie løsninger blir mer og mer viktig – ikke bare på offentlige toaletter. I en videopresentasjon fra «House of Geberit» ble berøringsfrie produkter innen urinaler, toaletter og servanter vist frem, inkludert betjeningsplater som gjør det mulig å skylle ned uten berøring. Eksperter viste også hvordan man bør planlegge offentlige sanitærområder for best mulig resultat.Se hele sesjonen her.

Enkel planlegging

Digitale planleggingsverktøy fra Geberit gjør planleggingen av VVS-installasjoner i byggeprosjekter både enklere og raskere. VVS-ingeniører har tilgang til komplette, oppdaterte og landsspesifikke BIM-data for alle vanlige Geberit-produkter. For dette formålet har Geberit kombinert hele BIM-kompetansen i en plugin-modul som gir flere muligheter enn tidligere.Se hele sesjonen her.

Digitale tjenester

Geberit tilbyr et stort utvalg av praktiske apper og digitale verktøy som hjelper spesialister med råd, valg av produkter, installasjon og salg. Presentasjonen viste blant annet hvordan produktkatalogen kan gi bistand ved kontakt med spesialister og sluttkunder.Se hele sesjonen her.

Nordisk design

Bærekraftige produktinnovasjoner innen nordisk design gir attraktive og moderne bad. Baderomsserier fra Porsgrund ble vist frem, og trendpanelet bestående av Bjørg Owren fra Ifi.no og Trond Ramsøskar fra Ramsøskar Interiørarkitekter gikk gjennom hva som interesserer oss på badet.

Se hele sesjonen her.Ta en virtuell tur i «House of Geberit» her.


Den globale aktøren Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Geberit opererer med en sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og gir unik merverdi når det gjelder bl.a. sanitærteknologi.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*