«Vi skal være den mest suksessfulle inkassovirksomheten i Norden». Eierne: Adm.dir. Otto Havenraas i Crone AS, adm. dir. Christian la Cour i Collectia A/S og Salgs- og markedsdir. Ronny Helseth i Crone AS. (Foto: Mynewsdesk)

Danmarks nest største inkassoselskap, Collectia A/S, har kjøpt seg inn som hovedaksjonær i Crone AS.

Crone AS vil sammen med Collectia A/S sine selskaper i Danmark, Sverige og Tyskland være en betydelig seriøs utfordrer til de øvrige inkassoselskapene i Norden.

Adm. dir. Otto Haveraas i Crone. (Foto: Mynewsdesk)

«Vi er stolte av å få en så sterk spiller ombord. Med utgangspunkt i våre unike løsninger og brand, kan vi oppfylle vår ambisjon om å være den mest suksessfylte inkasso- og IT-virksomheten i Norden. Oppkjøpet i Crone viser vår ambisjon om å fortsette vår ekspansjonsstrategi med fokus på våre kunders behov, sier Christian la Cour, administrerende direktør i Collectia A/S.

«Ved å få inn Collectia som medeier, vil Crone være styrket til å ta enda større markedsandeler i Norge. Collectia og Crone har lik kultur og holdninger. Vi vil sammen utvilsomt være en offensiv og sterk utfordrer til de store, veletablerte aktørene», sier administrerende direktør, Otto Havneraas, i Crone AS.

www.crone.no

www.collectia.dk

Crone AS er et mellomstort inkassoforetak med kontorer i Oslo, Trondheim og Kristiansund. 
Vi skal være markedets foretrukne partner på innfordring for de bedriftene som er opptatt av å bygge kundelojalitet gjennom gode opplevelser, til tross for at enkelte kunder betaler for sent.
Dette får gode utslag med særdeles konkurransedyktig, høy løsningsgrad.

Kundelojalitet bygges av gode opplevelser! Vi skal bidra til at dine kunder får det, selv om de har betalt for sent.

Vokser mest i Norge

I Norge vokser antall inkassosaker langt mer enn i våre nordiske naboland. For hele Norden er veksten i antall inkassosaker 6 prosent, mens for Norge er økningen på 30 prosent, skriver Lindorff. Adm. Dir. Siv Hellegjerde Martinsen i Lindorff Norge tror ifølge Mynewsdesk, endringer i inkassoloven kan bidra til en mer kompetent og forbrukervennlig bransje. Det kan også gjøre det mindre attraktivt for useriøse aktører å etablere seg.

Adm.dir. Siv Hellegjerde Martinsen i Lindorff(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*