NHO-bygget på Majorstua midt i Oslo(Foto: Bjørnar Eidsmo)

De neste årene skal Compass Group Norge AS levere Facility Management-tjenester i Næringslivets Hus i Oslo.

– Dette er en stor og viktig kontrakt for begge parter hvor vi endelig får vist frem vårt nye flaggskip UNISON, som skal være vårt fremtidige FM-konsept, sier Multi Service Business Director Stig A. Kristiansen.

Det var i tett konkurranse med flere andre tilbydere at Compass Group gikk til topps i konkurransen om å få levere FM-tjenester i Næringslivets Hus i Oslo. Alle tjenester som tidligere er blitt levert av flere leverandører samles nå i en kontrakt.

– Gjennom vår allerede eksisterende kontrakt på Næringslivets Hus med soft service, har vi vist at vi er en leverandør som leverer det vi lover, at vi er pålitelige og gode. Vår gode relasjon har spilt en viktig rolle når vi nå overtar alle tjenestene, sier Stig A. Kristiansen.

Flaggskipet til UNISON

Næringslivets Hus blir et helt spesielt oppdrag for Compass Group. Her skal man etablere flaggskipet til det nye FM-konseptet UNISON.

– Med UNISON Facility Management ønsker vi å svare på den moderne leietakers ønsker og behov, også i et bærekraftsperspektiv. Kontorbygget, med sine ulike matopplevelser og andre servicetjenester, blir som en del av et videre nettverk der kontoret og tjenestene kobles sammen på en sømløs måte, sier Kristiansen.

I konseptet UNISON Facility Management sikrer Compass Group effektivitet og eksepsjonell kvalitet hver eneste dag til alle brukere av Næringslivets Hus. Alle tjenester administreres og gjennomføres slik som ved et veldrevet hotell, med ønske om kontinuerlig forbedring.

Stor interesse for oppdraget

NHO Eiendom AS har opplevd stor interesse for oppdraget. Alle tilbydere ble evaluert og rangert basert på de samme kriteriene.

– Kvalitet på tjenesteleveransene sammen med faktorer som HR-prosesser, HMS, bærekraft, partnerskap- og innovasjon samt lokalt team ble tillagt størst vekt. Compass Group AS leverte til slutt det beste totaltilbudet, forklarer Daglig Leder i Næringslivets hus Tom Valen Pettersen.

NHO Eiendom AS er også fornøyd med at det lokale teamet fortsetter, som de og leietakerne allerede har en god relasjon til.

– Vi er fornøyde med at det gode teamet til Compass Group Norge AS, som ledes lokalt av Ida Silseth, er veldig motivert og entusiastiske for å fortsatt kunne levere tjenester til våre leietakere og gjester fremover, forteller Tom Valen Pettersen videre.

Compass Group ser frem til å starte implementeringen etter sommeren.

– Vi gleder oss til å ta fatt på disse oppgavene som tar oss mange steg videre som leverandør av FM-tjenester, avslutter Stig A. Kristiansen.

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. Compass Group Norge har om lag 2200 ansatte fordelt på i overkant av 480 lokasjoner i hele Norge. Compass Group Norge omsetter i dag for i overkant av 2 milliarder kroner.

Adm. dir. Robbie Robertson i Compass-Norge(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*