Neymar er motoren i det brasilianske laget( Foto: Pixabay)

Richarlison scoret målet for turneringen for å doble Brasils ledelse i VM-åpningen mot Serbia. Spurs-spissen brøt vranglåsen i det 62. minutt, og viste frem sine krypskytteregenskaper ved å stikke hjem etter at Vanja Milinkovic-Savic bare kunne parere Vinicius Jrs innsats, skriver Sports Bible. Spania er det andre laget som pilte overbevisende, mens Argentina og Tyskland tapte i sine innledende kamper.

Richarlison noterte sitt andre i det 73. minutt med et mål som gjenspeilte brasiliansk fotballs teft. Han scoret med et såkalt «Brassespark», som er det nydeligste vi har sett på en fotballbane til nå.

Åge Hareide fotografert på TV 2 av Nptander.

Med ballen snurrende opp i luften, produserte han den mest opprørende akrobatiske innsatsen som fløy forbi Milinkovic-Savic og vakte kollektive gisp inne på Lusail Stadion i Quatar. Eks-Everton-stjernen leder kampen om verdensmesterskapets beste mål i 2022. Han klarte imidlertid ikke å få sitt hat-trick etter at manager Tite valgte å erstatte ham for Arsenal-spissen Gabriel Jesus. Richard har ni mål på sine siste syv mål for Brasil og kan også skryte av samme mengde VM-mål som den legendariske Ronaldinho , en mann som han nylig hevdet at han håper å etterligne når han trekker seg fra spillet.

-Richarlison er for Neymar det Rodrigo De Paul er for Lionel Messi.»

Brasil er i gruppe G sammen med Serbia, Sveits og Kamerun. De starter sin kampanje mot Serbia 24. november før de møter Sveits 28. november. Deretter tar de imot Kamerun i sitt siste gruppespill 2. desember, skriver Sports Bible. Den tidligere norske landslagstreneren Åge Hareide sier til TV 2 at han tror på Brasil som VM-vinner. Nordens Nyheter tror Brasil er så gode at de spiller seg frem til finalen. Dit kommer neppe det danske landslaget i år.

Brasilianeren Richarlison scoret mål på tidenes brassespark
mot Serbia ved hjelp av Jesus( Foto: TV2)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*