Eva-Lotta Laurin blir ny markedssjef i Mynewsdesk) (Foto: Mynewsdesk)

– Et spennende selskap og en morsom merkevare å jobbe med, sier Eva-Lotta Laurin.

– For en som er utrolig opptatt av kommunikasjon, er Mynewsdesk både et spennende selskap og en morsom merkevare å jobbe med. Koronaviruset har resultert i store utfordringer for de fleste virksomheter, og akkurat nå ser vi at mange av våre kunder kommuniserer mye, og de kommuniserer godt. Det skal vi fortsette å hjelpe dem med, da god kommunikasjon og PR er viktigere enn noensinne, sier Eva-Lotta Laurin i en pressemelding.

Eva-Lotta Laurin tar over etter Jonathan Bean, som i fjor forlot Mynewsdesk etter ti år.

– Vi er utrolig glade for å kunne ønske Eva-Lotta velkommen til Mynewsdesk! Hun har en lang merittliste hva angår å drive utvikling, skape vekst og lede markeds- og kommunikasjonsteam i SaaS-virksomheter. Hun kommer til å bli en nøkkelfigur for Mynewsdesk fremover, kommenterer Polly Hussain, Chief Commercial Officer hos Mynewsdesk, skriver Kampanje.

Schibsted snapper IT-sjefen til

Markus Rudberg (40) har en lang karriere i telekomindustrien før han nå blir en del av ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon.

– Jeg kan ikke beskrive i ord hvor begeistret jeg er over å få starte i Schibsted. Det er en ære å bli del av en organisasjon som former medielanskapet i både Norge og Sverige – og som bidrar så positivt til å skape bedre samfunn for oss alle, sier Markus Rudberg i en melding. 

Han er i dag sjef for IT-plattformer og infrastruktur i Telia, hvor han leder en organisasjon på 230 ansatte. Tidligere har han hatt en

Tidligere har han hatt en rekke lederjobber i Tele2, men nå blir han altså teknologidirektør i Schibsteds mediedivisjon. 

– Jeg er veldig glad for at Markus Rudberg blir en del av ledelsen i Schibsted News Media. Han er en energisk leder med stor erfaring og kompetanse i endringsledelse. Han er sterk strategisk og har en dyp forståelse for de teknologiske mulighetene i vår virksomhet. I tillegg har han en veldig menneskeorientert lederstil, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media. 

Rudberg starter som teknologidirektør i Schibsted News Media i mai – og vil være basert i Stockholm. Men han vil også – når pandemien slipper taket – reise ofte til Schibsteds teknologihuber i Oslo og Krakow. Sammen med Chief Product Officer Laila Dahlen vil han representere produkt- og teknologiteamene i ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon. 

– Mitt fokus vil være å bidra til å gjøre andre i stand til å oppnå gode resultater og jobbe for å fjerne hindringer som måtte stoppe dette. Jeg elsker å arbeide med forbedringer og sammen med andre skape positive forandringer vi alle sammen kan se tilbake på med stolthet, sier Markus Rudberg. 

Det var tidligere Andreas Blaafladt som hadde denne tidligere, han har gått til en ny stilling som VP Engineering i Schibsted Nordic Marketplaces. 

Markus Rudberg (40) har en lang karriere i telekomindustrien før han nå blir en del av ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon.(Foto: Schibsted)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*