Polestar 2 får god kritikk av BBC( Foto: Polestar)

BBC Top Gear Magazine kårer Polestar 2 til Best All-Rounder

  • Polestar 2 kåret til vinneren i kategorien Best All Rounder av BBC Top Gear Magazine
  • Special Electric Awards-utgaven inkluderer de beste elektriske bilene i verden
  • Skreddersydd ekspedisjonsversjon av Polestar 2 ble laget av magasinet og Polestar UK for å finne Polaris (polarstjernen)

I BBC Top Gears Electric Car-utgave for 2021 ble Polestar 2 kåret til vinneren i kategorien Best All Rounder. Polestar 2 møtte hard konkurranse fra de beste elektriske bilene i verden, og ble trukket frem som en av de mest allsidige elektriske bilene på markedet. Magasinet trakk også frem bilens subtile interiør, stilige eksteriør og konkluderte med at bilen balanserer perfekt mellom personlighet og stil.

I spesialutgaven til BBC Top Gear Magazine ble bilen omgjort til en helelektrisk ekspedisjons-fastback. En Polestar 2 med Performance Pack ble brukt som base, og fikk luftoptimalisert takstativ med reservedekk montert på taket. Bilens standardmonterte Pixel LED-frontlykter ble supplert med ekstra kjørelys. Med fire lys på taket og to integrert i bilens grill, viste denne spesielle Polestar 2-en seg å være den lyseste stjernen i Kielder-skogens mørke spor da den speidet etter Polaris (polarstjernen).

Bilen var også utstyrt med trekkplater, reservevann og alt ekstrautstyr som trengs for å jakte på polarstjernen. Polestar 2-utgaven benyttet seg også av de fullt justerbare Öhlins-demperne som kommer som en del av Performance Pack. Ved å justere mellom de 22 innstillingene på ventildemperne kunne BBC Top Gear Magazine finjustere bilen for de tøffe veiene i nasjonalparken.

– Polestar 2 skiller seg ut. Ikke fordi den er perfekt, men fordi den har en mild karakter som gir den sjel. Hvis fremtidens elbiler blir som denne på første forsøk, er fremtiden lys for elbiler. Og i likhet med stjernen den deler navnet sitt med, leder Polestar an, sa Tom Ford fra BBC Top Gear Magazine.

Selv om akkurat denne utgaven ikke er tilgjengelig for kjøp, viser det hvor allsidig den svenske elektriske fastback er. Og med nylig annonserte modeller i serien med enkeltmotorversjoner og alternative batteristørrelser, øker allsidigheten til de som ønsker å kjøpe en Polestar 2.

Polestar 2 har en startpris på 389.000 nok og kan kjøpes via Polestar.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*