21. april blir det bokbad av Bærekraftig økonomi, en bok som handler om hva som forårsaker en av vår tids største utfordringer – klima- og miljøkrisen – og tar opp hva vi kan gjøre for å skape en bærekraftig framtid.

Her ligger et utdrag fra de første sidene i boken.

Hvordan tenke nytt om økonomi og økologi?

Boken Bærekraftig økonomi tar utgangspunkt i økologisk og institusjonell økonomi og tilbyr en verktøykasse med begreper som kan hjelpe oss å løse utfordringene som ligger foran oss med å skape en bærekraftig økonomi. Mens teknologisk endring er viktig er det lite som tyder på at det grønne skiftet lar seg gjennomføre uten en grunnleggende endring i de politiske og økonomiske systemene. Du møter forfatter Arild Vatn som i samtale med Erling Krogh, med mål om å legge til rette for en opplyst samtale omkring det største spørsmålet i vår tid.

Vi vil også få kommentarer til boken fra samfunnsøkonom Maria Reinertsen og sosiolog Thomas Hylland Eriksen.

Bokbad 21. april, kl. 19.00 til 21.00 
Litteraturhuset i Oslo

Meld deg på bokbadet her

Presseeksemplar og forfatterkontakt:
Maria Myrhaug, Fagbokforlaget: maria.myrhaug@fagbokforlaget.no

Related links

Emner


Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.

www.fagbokforlaget.no

Fagbokforlaget

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*