Stadig  fler  amerikanere  flyr med Norwegian. Direktør Bjørn Kjos står  sammen med amerikanske ansatte(Foto:  Norwegian)
Stadig fler amerikanere flyr med Norwegian. Direktør Bjørn Kjos står sammen med amerikanske ansatte(Foto: Norwegian)

Norwegian fortsetter å tilby nye destinasjoner mellom USA med nye direkteruter mellom Oslo og Boston, København og Boston, og som tidligere annonsert, London og Boston. Norwegian har også inngått avtaler med reiseselskapene Nielson Travel, Balkan Holidays og Skiworld omflyginger til flere ulike skidestinasjoner. Kontrakten har en verdi på over 200 millioner kroner. Norwegian flyr i vinter direkte til Kanariøyene, skriver Nordens Nyheter.

– Dette er godt nytt for europeere og amerikanere som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos. Norwegian vil fly mellom Oslo og Boston to ganger i uken, mellom København og Boston en gang i uken, og mellom London og Boston fire ganger i uken, fra og med mai 2016.

– Vi er veldig glade for å tilby nok en ny langrute. Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, sier Kjos. I juli måned var Norwegians langdistansefly stort sett helt fulle, med en fyllingsgrad på 97 prosent.

Stadig  flere amerikanere

– Vi ser at en stadig større andel av våre passasjerer er amerikanske, noe som forteller oss at det har vært et stort behov for en ny aktør som tilbyr direkteruter til en lav pris mellom USA og Europa. Med enda flere direkteruter mellom kontinentene vil flere amerikanere besøke Europa, Skandinavia og Norge, noe som er positivt for lokal økonomi og turistnæring, sier Kjos. Med fem ruter vil Norwegian dermed tilby flere ruter fra Boston Logan International Airport enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap. Boston er et godt utgangspunkt for videre forbindelser innenlands i USA. Norwegian flyr i dag til New York, Fort Lauderdale, Orlando og San Francisco i USA.
I tillegg starter nye ruter til Karibia og Las Vegas til vinteren. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Boston, tilbringe noen dager der og reise videre til New York og oppleve det pulserende storbylivet før man flyr direkte med Norwegian til Karibia og deretter rett hjem til Skandinavia, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Noregian

Flere reiseavtaler
Norwegian fortsetter å fly charterturister og har inngått nye avtaler med flere reiseselskaper i Norden og Storbritannia. I Norden har Norwegian inngått avtaler med TUI, Thomas Cook og Vitaltours om å fly reisende til Kanariøyene. I Storbritannia har Norwegian inngått avtaler med Nielson Travel, Balkan Holidays og Skiworld om flyginger til flere ulike skidestinasjoner. Kontrakten har en verdi på over 200
millioner kroner.

Direkte til kanariøyene

– Vi er veldig glade for å ha fått fornyet tillit til å fly charterturister også denne vinteren, og for at vi har inngått avtaler med reiseselskaper vi tidligere ikke har samarbeidet med. Norwegian ser fram til å ønske enda flere reisende velkommen ombord våre nye, mer miljøvennlige fly med gratis WiFi, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian. Avtalen i Norden innebærer at Norwegian i vinter vil fly reisende fra Norge, Sverige, Danmark og Finland til Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Norwegian skal også fly fra Storbritannia til Grenoble, Lleida og Sofia, skriver Nordens Nyheter.

Kommersielle direktør Thomas  Ramdahl sier at Norwegian nå har  langt  mer miljøvennlige fly ( Foto:Norwegian)
Kommersielle direktør Thomas Ramdahl sier at Norwegian nå har langt mer miljøvennlige fly ( Foto:Norwegian)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*