Valhall-feltet er ett samarbeidsområde(Foto:ESS/ Aker BP)

Aker BP har valgt å forlenge samarbeidet med ESS Support Services på norsk sokkel. Et allerede langt samarbeid skal nå styrkes ytterligere.

Nåværende forpleiningsavtale med Aker BP, inngått i 2018, har blitt forlenget med tre år, frem til 2025. I tillegg ligger det også en mulighet for ytterligere forlengelse gjennom to nye opsjonsperioder på til sammen seks år.

– Vi takker vår gode kunde Aker BP for denne tillitserklæringen, sier General Manager Offshore i ESS, Ivan Vågstøl.

Selskapene har historie sammen på disse enhetene helt siden Skarv i 2010 og Alvheim i 2013, med henholdsvis BP Norge og Marathon Oil. Samarbeidet har siden blitt utvidet til å inkludere forpleiningstjenester på Ivar Aasen, Ula og Valhall.

– Et felles ønske om forlenget avtale viser at vi leverer godt på Aker BPs installasjoner, og at begge parter er godt fornøyde med det gode samarbeidet, sier Vågstøl.

ESS takker for tilliten og gleder seg over det videre samarbeidet.

General Manager Offshore i ESS, Ivan Vågstøl.

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.

Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer man matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*